LJUBAVNI HOROSKOP za 20. Jul: – Jedan znak bi mogao IZGUBITI PARTNERA zbog niza GREŠAKA i SEBIČNOSTI!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 20. Jul: – Jedan znak bi mogao IZGUBITI PARTNERA zbog niza GREŠAKA i SEBIČNOSTI!-

19 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Imate priliku da cijeli dan posvetite sebi. Ljubav vam cvijeta, ali želite malo vremena za sebe kako bi čiste glave mogli razmisliti o svemu. To vrijeme je pred vama, opustite se te uživajte u čarima svog života. To vrijeme neće biti vrijeme da doživite nešto posebno, već da dan posvetite sebi.

 

 

BIK

Što god se desilo u današnjem danu po pitanju vaše ljubavne veze, neće biti ništa posebno. Zatišje koje je nastupilo odgovara vam nakon burnih trenutaka koje ste proveli sa svojim partnerom. Vrijeme pred vama stvoreno je za razmišljanje u onome što više ne znate što učiniti.

 

 

BLIZANAC

Shvatit ćete da vaša veza nema baš nekog prevelikog smisla u posljednje vrijeme. Ljubav nije obostrana te vas to pati duže vremena. Pokušajte riješiti nesuglasice sa vašim partnerom dok još nije prekasno. Shvatit ćete oboje da ljubav nije prava veza ako samo jedan voli.

 

 

RAK

Usamljenost i razočarenje prati vas duže vremena. Činjenica je da želite imati pokraj sebe osobu sa kojom ćete uživati u svim ljubavnim čarima. Potrudite se jer zvijezde su na vašoj strani. Očekujte u skorijoj budućnosti susret sa jednom osobom koja bi vam mogla život učiniti boljim.

 

 

LAV

Ako vas vaš partner danas pozove na večeru nakon posla, otiđite. Vaš partner će vam imati štošta novoga za ispričati u vezi stvari koje niste znali. Neke stvari će vas oduševiti, a neke će vas uputiti na razmišljanje o svemu. Nije isključeno da vašoj vezi polako dolazi kraj zbog nekih vaših pogrešnih postupaka. Razmislite u čemu griješite te pokušajte ispraviti neke stvari.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2