LJUBAVNI HOROSKOP za 21. Jul: OVAJ znak mora RAZMISLITI o tome što zapravo ŽELI i što mu je POTREBNO i to HITNO!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 21. Jul: OVAJ znak mora RAZMISLITI o tome što zapravo ŽELI i što mu je POTREBNO i to HITNO!-

20 srpnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Dolazi vrijeme da konačno otvorite srce osobi sa kojom ste dugo u kontaktu. Danas je taj dan da krenete u akciju i iskažete svoje osjećaje prema osobi koja vam se sviđa.

 

 

ŠKORPIJA

Danas će razočaranje prevladati u vašim osjećajima jer će vam biti dano na znanje da osoba u koju ste zaljubljeni, ne osjeća isto prema vama. Život teće dalje, pokušajte to ne primati previše k srcu jer negdje postoji netko tko čeka na vas.

 

STRIJELAC

Nemate dovoljno strpljenja i kada vas netko razočara, tada dižete ruke od te osobe. Vi ste doživjeli razočaranje već nekoliko puta od vašeg partnera i smatrate da je vrijeme za prekid. Upravo danas ćete ozbiljno porazgovarati sa partnerom i danas ćete donijeti svoju konačnu odluku.

 

 

JARAC

Žarko želite nekog pored sebe, jako ste usamljeni, pogotovo danas. Ne preostaje vam nego da se potrudite i pokušate izaći među ljude. Mogućnosti je bezbroj, tko zna što vas danas čeka.

 

 

VODOLIJA

Danas bi vam se mogla ukazati prilika da zakažete svoj prvi spoj sa osobom koja vam se već duže vrijeme sviđa. Nemojte propustiti tu priliku, jer zvijezde vam danas donose samo sretne trenutke. Iskoristite to i pokušajte očarati tu osobu onako kako vi to znate.

 

 

RIBE

Danas je idealan dan da dobro promislite o vašoj vezi i zapitate se u kojem smjeru ide. Ako smatrate da ste pronašli osobu s kojom možete doživjeti starost, to joj svakako i recite. Vaš partner još uvijek nije siguran u vas, pa se potrudite iskreno reći vaše namjere za budućnost.

Stranice: 1 2