LJUBAVNI HOROSKOP za 14. Jul: Jedan znak će imati VELIKE RAZLOGE za LJUBAVNU SREĆU!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 14. Jul: Jedan znak će imati VELIKE RAZLOGE za LJUBAVNU SREĆU!-

13 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Pokušajte malo više pružiti partneru, dajte mu malo više sebe. Ugodite mu raznim sitnicama. Vidjet ćete da takav stav čini čuda. Ugodno ćete se iznenaditi koliko vas upotpunjuje kada osobi koju volite ugađate.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Imate punu podršku svog partnera u svemu što radite. To vam puno znači i pokazuje vam ljubav prema vama. Zahvalite partneru zbog toga i pokažite da jako cijenite takav stav prema vama.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Ne možete partneru postavljati uvjete. To ga samo može otjerati od vas. Pokušajte razgovarati, uvažite ono što vam partner ima za reći. Život živite zajedno, pa se tako i ponašajte.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Osjećate da se partner udaljio od vas. Sve što činite nikako da poboljša vašu vezu. Pokušajte mu dati još malo vremena. Možda vaš partner mora riješiti neke stvari koje nemaju veze sa vama. Budite strpljivi i dajte mu šansu. Uvijek imate vremena za razgovor pa se ponašajte razumno i ugodite mu. Svaka sitnica koju napravite za partnera sigurno će mu puno značiti.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Trzavice, nervoza, svađe, to je trenutno vaša svakodnevnica. Tko je kriv za to? Da li vi ili partner? Možda oboje, a možda nitko od vas. Dolazi to takvog perioda u životu i bez valjanog razloga. Stavite živce na odmor, pazite što pričate partneru i brzo će to proći. Život ide dalje i tako se i postavite.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2