LJUBAV vikendom: OVOM znaku će srce biti SLOMLJENO, a ljubav UGAŠENA za SVA VREMENA!-/

LJUBAV vikendom: OVOM znaku će srce biti SLOMLJENO, a ljubav UGAŠENA za SVA VREMENA!-/

13 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Pokušajte razgovarati sami sa sobom i vidjeti da li ste sretniji kada ste sami ili kada ste u vezi. Problemi koji se dugo vuku između vas i partnera povezani su sa vašim postupcima i sada je vrijeme da se odlučite što zaista želite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vrlo ste zanimljiva osoba i plijenite pažnjom gdje god se nalazili. Uskoro ćete imati priliku naći osobu koja vam se zaista sviđa, a vi sami znate koliko ste izbirljivi. Ne propustite priliku koja će vam se ukazati jer će to možda promijeniti cijeli vaš život.

 

 

BLIZANCI

Bivši partner će opet poželjeti ući u vaš život i vi ćete se naći u nezgodnoj situaciji. Pošto ni sami ne znate što želite u ljubavnom životu, postoji mogućnost da ćete se opet pomiriti sa bivšim partnerom. Kod vas je sve moguće, pa zbog toga morate biti svjesni i posljedica koje će takva odluka donijeti.

 

 

RAK

Uskoro ćete saznati prave namjere osobe koja vam je bliska, ali ne u ljubavnom smislu. Sada bi se to moglo promijeniti jer će ta osoba iskazati svoje osjećaje prema vama, a ti osjećaji imaju puno više veze sa ljubavi nego sa prijateljstvom. Kako ćete se vi postaviti na to, to ćete sami morati odlučiti.

 

 

LAV

Bit će lijep period pred vama jer će vam donijeti toliko potreban mir u vašem životu. Neće se događati ništa značajno i bit ćete konačno spremni za zasluženi odmor. To je jedino što želite sada, a to će vam se i ostvariti.

 

 

DJEVICA

Smatrate da vaša voljena osoba nešto krije od vas i to vas progoni već neko vrijeme. Ni vama nije poznato što vas je navelo na takav zaključak jer nemate nikakvih dokaza za to. Možda je vrijeme da spustite tenzije i pokažete malo više povjerenja u vašeg partnera.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2