DNEVNI HOROSKOP za 14. Jul: Pred Ovnom poslovan uspjeh, Lav dobija bitnu informaciju, a OVOM znaku će istina teško pasti!-

DNEVNI HOROSKOP za 14. Jul: Pred Ovnom poslovan uspjeh, Lav dobija bitnu informaciju, a OVOM znaku će istina teško pasti!-

13 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

LJUBAV:

Na ljubavnom planut vladat će zahlađeni odnosi. Nećete biti raspoloženi za partnera. Posvetit ćete se svojim hobijima, poslu i odmaranju.

POSAO:

Vaši nadređeni primjetit će vaše veliko zalaganje u izvršavanju poslovnih obaveza. Mogli bi vas nagraditi i uputiti riječi pohvale.

ZDRAVLJE:

Umor.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

LJUBAV:

Bilo dobro da rasčistite u glavi da ne živite sami nego sa partnerom i da ne možete imati slobodu kretanja gdje želite i kad želite. Osim toga, kontrola vašeg partnera vas ne bi trebala smetati.

POSAO:

Želite napredovati kada je posao u pitanju, ali uvijek se nađe neka prepreka koja vas uspori i zakoči. Osim toga, problem vam predstavljaju i radne kolege, a vaši nadređeni ne vide dovoljno vaše zalaganje.

ZDRAVLJE:

Stabilno bez promjena.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

LJUBAV:

Povest ćete ponovo priču i izlagati svoje ideje i planove kako bi i što trebali učiniti i na koji način. Vašeg partnera će to iznervirati, jer samo govorite, a ništa ne provodite u djela.

POSAO:

Nerado, ali uspješno prelazite preko nepravdi koje vam nanose poslovni suradnici. Svijesni ste da se tako postavljate zbog svojih interesa, kao i da ne bi ugrozili radno mjesto, iako već veoma teško podnosite pojedine osobe.

ZDRAVLJE:

Kroničan umor.

 

RAK (22.06 – 22.07. )

LJUBAV:

Bit ćete u romantičnom raspoloženju koje ćete podijeliti sa vašom voljenom osobom. Partner će vam uzvratiti. Svakako dan kao stvoren za ljubav.

POSAO:

Na poslovnom planu presing sa svih strana. Nadređeni će biti raspoloženi samo za prigovaranje. Osim toga, obavijestit će vas da je previše radne snage i da za neke više neće biti posla.

ZDRAVLJE:

Osjećat ćete se dobro.

LAV ( 23.07 – 22.08. )

LJUBAV:

Mogli bi povesti raspravu o tome što je u vašoj vezi muški, a što ženski posao, kao i što je zajednički posao. Vaš partner neće biti oduševljen s time, jer bi ga tada više obaveza zapalo.

POSAO:

Mogli bi dobiti informaciju koju bi mogli iskoristiti da promijenite radno mjesto. Tu informaciju zadržite za sebe, jer netko od vaših radnih kolega, također želi promijeniti posao. Mogao bi biti brži od vas.

ZDRAVLJE:

Više kvalitetnog odmora i sna.

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2