NEDELJNI horoskop od 15. do 22. jula: OVE znakove čekaju DIVNI TRENUTCI, a jednog znaka čeka LJUBAVNI KRAJ!-/

NEDELJNI horoskop od 15. do 22. jula: OVE znakove čekaju DIVNI TRENUTCI, a jednog znaka čeka LJUBAVNI KRAJ!-/

13 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Sve će vam tokom naredne nedjelje ići po planu, upravo onako kako biste i željeli. Ništa neće poremetiti vaš idilični život narednih dana i to će vas jako oraspoložiti. Dobit ćete novu snagu da se možete othrvati problemima koji će svakako doći.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Sumorno okruženje na vašem poslu neće pridonijeti da se bolje osjećate. Bolje neće biti ni kod kuće, tako da vas očekuje turobna nedjelja koja će vam donijeti samo loše misli. Ništa nećete moći uraditi da to spriječite, pa pokušajte jednostavno prihvatiti situaciju takvom kakva je.

 

 

BLIZANCI

Mirna nedjelja je pred vama. Na poslu će biti sve uobičajeno i nećete imati nikakvih neugodnih iznenađenja. Vaš partner će se potruditi da vam uljepša vrijeme koje ćete provesti zajedno i na tome mu trebate biti zahvalni.

 

 

RAK

Tokom cijele nedjelje očekuju vas burna događanja koja će vas i razveseliti, a ponekad i rastužiti. Ništa spektakularno se neće događati, ali ipak će vas pojedini događaji protresti. Ponekad će biti vrlo veselo i radosno, a ponekad i tužno i žalosno. Bitno je napomenuti da ni jedan događaj tokom naredne nedjelje neće imati dugoročne posljedice po vas.

 

 

LAV

Očekuje vas oubičajena nedjelja koja neće donijeti nikakva iznenađenja, osim jednog. Samo će vas jedna stvar iznenaditi tokom iduće nedjelje i to ćete dočekati potpuno nespremni. Ni u snu ne biste pomislili da bi se tako nešto moglo dogoditi u vašem životu, ali takav događaj vam slijedi.

 

 

DJEVICA

Brojni problemi su pred vama, ali vi ste već navikli na to. Brojni problemi su i ostali iza vas i opterećuju vas svakodnevno. Novi problemi koji dolaze neće vam učinit život još težim. Međutim, vi ste velik borac i sigurno ćete znati kako stati na kraj negativnim događajima koji vas opterećuju.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2