LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Jul: Jedan zodijak će morati ODUSTATI OD LJUBAVI, ma koliko TEŠKO BILO!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Jul: Jedan zodijak će morati ODUSTATI OD LJUBAVI, ma koliko TEŠKO BILO!-

12 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

U danu ispred vas, nemojte previše planirati sa voljenom osobom i donositi bitne odluke za naredne dane , jer bit ćete spriječeni da planove ostvarite. Ostavite to za neki drugi dan.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

U danu isped vas, mogao bi biti buran dan po pitanju ljubavi. Moglo bi biti i prepirki, a i nježnosti. Različitost između vas i partnera će doći do izražaja po pitanju određenih stvari, ali vaša ljubav i povezanost je veća od tih razlika.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Sve trenutno izgleda kao da je u redu po pitanju vašeg ljubavnog života, no uvijek kao da “ono nešto” fali. Vi plovite vodama prošlosti i to vam ne da mira.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Previše ćete biti zaokupljeni poslom i poslovnim problemima, a to bi moglo zasmetati vašoj voljenoj osobi. Vi odlazeći s posla, donosite posao kući i najviše ste time opterećeni. Vrijeme koje nije namjenjeno za posao, provedite u ljubavnom ozračju sa vašim partnerom.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Partner vam  priprema nekako iznenađenje, pa ako primjetite nešto u smislu da vam taji ili će vam izgledati da vas možda čak i laže.. ne reagirajte. Nemojte mu pokvariti plan, samo želi provesti svoj naum da vas iznenadi.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2