Bik sreće osobu iz prošlosti, Rak mora slušat svoje srce, Lav donosi važnu odluku, a OVAJ znak će se pomiriti sa PARTNEROM!-/

Bik sreće osobu iz prošlosti, Rak mora slušat svoje srce, Lav donosi važnu odluku, a OVAJ znak će se pomiriti sa PARTNEROM!-/

12 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Nezadovoljstvo vašeg partnera vam polako ide na živce. Dajete maksimum od sebe ali nikako da zadovoljite vašeg partnera. Događaj do kraja sedmice mogao bi promijeniti sve u vašu korist i na obostranu sreću, tako bar kažu ciganske karte.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ciganske karte vam poručuju da ćete uskoro vidjeti ljude sa kojima se već dugo niste vidjeli. To su vrlo bliski ljudi i teško vam je kada nisu uz vas, ali takav život ste izabrali. Do kraja sedmice doći će do susreta sa njima i to će vam biti vrlo bitno.

 

 

BLIZANCI

Ciganske karte ne otkrivaju nikakva posebna uzbuđenja do kraja sedmice, ali ipak pripazite na svoj odnos sa partnerom. Neka vaša kriva riječ mogla bi pokvariti vaš odnos i donijeti vam probleme. Pripazite i na odnose u obitelji, neka ostanu onakvi kakvi jesu, bar još neko vrijeme.

 

 

RAK

Sve dok budete dopuštali da vam članovi obitelji govore koga da volite, pravu ljubav nećete naći. Poslušajte svoje srce, ono najbolje zna, a obitelj će se morati pomiriti sa vašom odlukom. Ako to i ne prihvate, vi ste ti koji gradite svoju budućnost, pa ju gradite sa osobom koju volite, a ne sa nekim tko vam je nametnut.

 

 

LAV

Što prije vi sami shvatite što zapravo želite, prije ćete moći riješiti probleme koji se gomilaju. To se odnosi i na vaš posao, ali i na vašu ljubavnu vezu. Potrebno je da konačno stanete iza svojih riječi, pokažete da imate stav o bitnim stvarima i tako se i ponašate.

 

 

DJEVICA

Svaki dan je drugačiji, malo dobrih stvari, malo loših i nikako da uhvatite neku normalu. To će se promijeniti, pa ćete već do kraja sedmice unijeti red i mir u vaš život. To će vam dobro doći kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2