Dolaze PROMJENE u živote OVIH znakova – SVE će od sada napokon BITI BOLJE!-/

Dolaze PROMJENE u živote OVIH znakova – SVE će od sada napokon BITI BOLJE!-/

11 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Vaša slaba točka je ljubav i vaš partner to zna vrlo dobro iskoristiti. Vaše strpljenje ima granice i ta granica će biti prijeđena krajem sedmice. Tada ćete morati donijeti neke odluke, a kakve će one biti zavisit će od oboje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Potrebno vam je samo malo sreće da osvojite srce osobe koja vam se jako sviđa. Ta sreća će stići do kraja sedmice i pomoći će vam da ostvarite ono što trenutno najviše želite. Zvijezde vam govore da ćete ostvariti toliko očekivanu ljubavnu vezu sa tom osobom.

 

 

BLIZANCI

Da li vi uopće znate što zapravo želite? Morate prvo sebi odgovoriti na to pitanje pa se onda tako i ponašati. Zavlačenje dvije osobe koje su vam drage ništa dobroga neće donijeti. Donesite odluku još ove sedmice i onda se u skladu sa time i ponašajte.

 

 

RAK

Ova sedmica donijet će vam vijesti koje vam se nikako neće svidjeti. Ništa nećete moći uraditi po tom pitanju i to će vam teško pasti. Morate vjerovati da će doći i bolji dani, ali oni svakako neće doći do kraja sedmice.

 

 

LAV

Sav vaš trud da osvojite srce jedne osobe neće uroditi plodom. Vi ćete to saznati do kraja sedmice i to na težak način za vas. Ta osoba voli nekog drugog i vi ćete se sa time morati pomiriti. Nastavkom svoga osvajanja ništa nećete postići pa je vrijeme da odustanete.

 

 

DJEVICA

Da li ćete uspjeti podići vašu prijateljsku vezu u nešto više, u ljubavnu, to ovisi samo o vama. Potrebno vam je malo hrabrosti za učiniti taj zadnji korak, ali vi tu hrabrost imate i vi ćete to učiniti. Kakav će rezultat toga biti, pokazat će vrijeme koje dolazi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2