LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Jul: Jedan znak će PRESTATI PATITI, jer će srediti svoj EMOTIVNI ŽIVOT!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Jul: Jedan znak će PRESTATI PATITI, jer će srediti svoj EMOTIVNI ŽIVOT!-

10 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

U danu ispred vas, upast ćete u sjetno stanje i razmišljati o osobi koju ste veoma voljeli. Zapitat ćete se, da li ste pogriješili što ste srce dali sadašnjem partneru. Nećete se moći oteti mislima što bi bilo da ste ostali sa bivšom ljubavi. Postoji mogućnost da ćete se odlučiti javiti bivšem partneru.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Dan pred vama svakako neće biti raspoložen i dostupan za ljubav vašeg partnera i nježnost. Jedino što ćete htjeti je dobro se odmoriti i provesti vrijeme sa samim sobom, opuštajući se uz neki film ili drugu vrstu hobija.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Imali ste mnoge planove sa partnerom za dan ispred vas, no neočekivane obaveze i poslovi će vas spriječiti da svoje planove ostvarite. U kasnim večernjim satima, ipak ćete prigrliti vašu voljenu osobu.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Na ljubavnom planu dan će biti više nego pogodan. Vladat će obostrano dobro raspoloženje i dan će vam biti ispunjen zajedničkim vremenom, zabavom sa dosta šale i smijeha.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Budite oprezni i dva puta razmislite prije nego išta kažete. Dan ne pogoduje za skladne ljubavne odnose. Vi ćete biti brzopleti, a partner razdražljiv i jedva će čekati da nešto kažete kako bi se mogao ispuhati i izbaciti iz sebe nervozu koju osjeća.

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Vi se trudite da usrećite voljenu osobu i izađete joj u susret koliko god je moguće. Vaša voljena osoba je upala u jedno stanje na kojemu mora sama poraditi da se isčupa iz tog stanja. To što ne pokazuje dovoljno ljubavi prema vama, ne znači da ljubavi nema.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2