LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Jul: Jedan znak će PRESTATI PATITI, jer će srediti svoj EMOTIVNI ŽIVOT!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Jul: Jedan znak će PRESTATI PATITI, jer će srediti svoj EMOTIVNI ŽIVOT!-

10 srpnja, 2022 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Dan ne pogoduje za skladne ljubavne odnose. Izbjegavajte razgovore o bitnim temama ili razgovore o donošenju nekih bitnih odluka. Posvetite se sebi i radite na sebi da se napunite energijom za naredne dane. Fizička aktivnost je vrlo dobra za izbacivanje nakupljenog stresa. Vježbajte.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

U danu ispred vas, sjetit ćete se nekog davnog vremena i jedne osobe koju ste veoma voljeli. Dan će vam biti sjetan sa padom raspoloženja. Prisutan će biti manjak volje i manjak motivacije.

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Vaš partner će biti izrazito dobrog raspoloženja, zadirkivati vas, izazivati, nasmijavati, ali vi ništa od toga nećete doživjeti i nećete reagirati. Jednostavno vama nije dan za zabavu, kao ni razgovor. Htjet ćete jedino da imate svoj mir sami sa sobom.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Vas će u danu ispred vas pratiti doza nespretnosti i brzopletosti. Mogli biste nešto nespretno reći, a to će povrijediti vašu voljenu osobu ili nekog vrlo bliskog vama. Savjetujemo malo više samokontrole, jer kad nešto izreknemo, povratka nema. Svakako iskoristite daljnji trenutak da kažete da niste imali nikakve zle i loše namjere.

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Vaša voljena osoba će vam uputiti masu kritika i prigovora kako bi što trebali raditi i kako bi određene stvari trebali promijeniti. Činjenica je da ste različitih karaktera, ali do sada to nije predstavljalo problem. Budite ono što jeste, jer kao takvi ste i započeli ljubavnu vezu i bili prihvaćeni. To stanje će proći vašeg partnera.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

U danu ispred vas, mogli bi se na kratko narušiti ljubavni skladni odnosi. Neke različitosti koje partner i vi imate, mogle bi zasmetati i uputiti se kritike na iste. To bi moglo izazvati burniju raspravu, nadvikivanje i galamu.

Stranice: 1 2