LJUBAVNI HOROSKOP za 09. Jul: Tko čeka, na kraju i dočeka – jedan znak će konačno dobiti LJUBAVNE VIJESTI na koje DUGO ČEKA!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 09. Jul: Tko čeka, na kraju i dočeka – jedan znak će konačno dobiti LJUBAVNE VIJESTI na koje DUGO ČEKA!-

8 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

U danu ispred vas, postoji velika mogućnost da ćete sresti osobu sa kojom ste nekada imali ljubavnu vezu. Taj susret ipak će u vama pobuditi neke davne zaspale osjećaje. Ono što je sigurno, nećete biti ravnodušni. Počet ćete razmišljati o tom vremenu i vašoj bivšoj ljubavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Fokusirajte se više na partnera i ljubavni život, nego na poslovni i društveni. Vaš partner se počinje osjećati pomalo zapostavljeno. U danu ispred vas, neka vam partner bude prioritet.

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Pronađite više vremena za svog partnera. Previše ste okupirani poslovnim obavezama. Onim vezane za radno mjesto i onima izvan radnog mjesta. Posložite prioritete i ne dozvolite da vam zbog toga trpi ljubavni život, jer bi se odnosi mogli narušiti.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Doživjet ćete idilične trenutke i ono o čemu ste do sada samo maštali, moglo bi se ostvariti. Nestat će svaka i najmanja sumnja koju ste eventualno imali. Shvatit ćete da pored sebe imate nekoga ko vas stvarno voli.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Nekada pogazite svoj ponos i budite vi taj koji će prvi prići voljenoj osobi. Ne morate najčešće čekati da partner priđe vama. Vaši odnosi i sitne svađe će se u toku dana riješiti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2