CIGANSKE KARTE za narednih 7 dana: Ova sedmica će OVIM znacima će biti BOLJA NEGO ŠTO OČEKUJU!-/

CIGANSKE KARTE za narednih 7 dana: Ova sedmica će OVIM znacima će biti BOLJA NEGO ŠTO OČEKUJU!-/

8 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Sreća će biti vaš vjerni pratioc u narednoj sedmici pa se ne ustručavajte započeti sa svojim projektima koje dugo planirate. Ciganske karte kažu da je sreća vaš najbolji prijatelj i da se ne morate brinuti zbog ničega. Doživjet ćete i ugodno iznenađenje od partnera što će unaprijediti vaš ljubavni život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Iako će naredna sedmica krenuti jednim sretnim događajem, krajem sedmice očekuju vas problemi u ljubavnoj vezi. Doći će do sukoba sa partnerom oko naizgled nevažne stvari. Međutim, sve će to poprimiti neke druge konotacije i dovesti vas do velikog ljubavnog problema.

 

 

BLIZANCI

Stres uzrokovan problemima na poslu neće dobro djelovati na vaš ljubavni život. Morat ćete sa puno opreza pristupati partneru jer mu vaša nervoza i vaš stres počinje smetati. Nađite način da posao ne donosite kući i da se više posvetite partneru.

 

 

RAK

Sedmica koja je pred vama neće vam donijeti neke bitne promjene u životu, tako kažu ciganske karte. Sve vaše uobičajene obaveze morat ćete izvršavati i to vam neće stvarati prevelik teret. Krajem sedmice iskusit ćete sretno provedene trenutke sa vašim partnerom.

 

 

LAV

Vaša veza ima sretnu budućnost, vi to već znate, ali događaji koji slijede naredne sedmice dat će vam čvrsti dokaz vašem mišljenju. Vrlo ste sretni sa svojim partnerom i tu sreću vam nitko neće moći oduzeti. Naredna sedmica ostat će zauvijek u vašem najljepšem sjećanju.

 

 

DJEVICA

Ono što će vam najviše trebati naredne sedmice je oprez. Ciganske karte vam otkrivaju da moirate dobro paziti što i kako radite, a to se posebno odnosi na vaše ponašanje prema partneru. Ljubav je ono u čemu morate jako paziti jer jedna kriva riječ mogla bi dovesti do velike nevolje za vas.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2