DNEVNI HOROSKOP za 09. Jul: OVOM znaku jedan poziv sve će PROMIJENITI i mnoge stvari više NEĆE BITI ISTE!-

DNEVNI HOROSKOP za 09. Jul: OVOM znaku jedan poziv sve će PROMIJENITI i mnoge stvari više NEĆE BITI ISTE!-

8 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Danas bi mogli dobiti poziv. Iza tog poziva ostvarit će se susret koji će probuditi neke davne zaspale osjećaje. Nemojte se iznenaditi. Sadašnja situacija sa partnerom je blago nedorečena, ali, ako se oboje malo više potrudite, vrlo lako bi mogli riješiti probleme koji su vas zatekli. Poradite na tome da se nanovo zbližite, jer vaši problem je najviše povezan sa monotonijom. S poslovne strane mogla bi vam se otvorita nova prilika koju bi trebali iskorisiti, jer može vam samo dobro donijeti.

 

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Nećete imati dan kojeg bi svatko poželio. Zvijezde vam nisu naklonjene. Osjećaj koji će u vama biti je ispraznost i nepotpunost. Nedostajat će vam više bliskosti sa partnerom. Razočarani ćete biti jer i na poslovnom planu neće biti onako kako želite. Neke vaše radne kolege neće biti zadovoljne sa stavom kojim ćete nastupiti, no to neka vas ne zabrinjava. U svakom slučaju posao obavljate precizno i bez greške i vaš stav je apsolutno ispravan.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Nemojte danas donositi nikakve bitne odluke, jer danas nije dan za to. Sve bitne razgovore i odluke ostavite za neki drugi dan. Te odluke koje morate donijeti su vrlo bitne i dobro razmislite prije nego išta odlučite. Izbjegavajte i rasprave sa partnerom, jer bi mogli burno reagirati.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Danas je vaš dan. Otvarat će vam se prilike da ostvarite neke svoje želje, kao i planove. Otvorit će vam se i prilika da riješite neke svoje probleme i da izgladite odnose sa ljudima sa kojima niste baš u najboljim odnosima. Iskoristite ovaj dan maksimalno. Vaša voljena osoba će vas iznenaditi nekom sitnicom koja će vam također uljepšati dan.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Vama se samo gomilaju problemi u životu. Zakočite i riješavajte jedan po jedan. Ne forsirajte, jer onda najčešće ne ide. Krenite od ljubavnih problema, jer ljubav je stup svega. Povratite izgubljeno povjerenje, a ako se oboje malo više potrudite, sve možete riješiti. Na poslu će vas iritirati nervoza vaših radnih kolega.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2