LJUBAVNI HOROSKOP za 10. jUL: Ponos će biti razlog prekida veze OVOG znaka, a OVAJ znak će se suočiti sa bivšom ljubavi!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 10. jUL: Ponos će biti razlog prekida veze OVOG znaka, a OVAJ znak će se suočiti sa bivšom ljubavi!-

9 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Ljubav je sebična isto kao ponekad i vi. Ako nastavite misliti samo na sebe ostat ćete bez svoje voljene osobe. Ma koliko ona vas voljela, neće moći još dugo trpjeti sebičnost. Promislite i razgovorom riješite situaciju dok ne bude prekasno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Pokušajte poslušati svoje srce te izbjegnuti nepotrebne ljubomorne ispade. Pored sebe imate osobu koja vas voli i koja vas ne bi mijenjala za ništa. Rasprave i male nesuglasice su dio ljubavi koja svaka veza ima. Ne primajte previše k srcu neke riječi koje izlete tokom nesuglasica.

 

 

BLIZANCI

Nesuglasice u kojima uvijek vi ispaštate i uvijek ste vi krivi. Promislite da li vas partner cijeni onoliko koliko bi trebao ili mu je na pameti samo da on bude u pravu. Poslušajte svoje srce te mu probajte dati do znanja da nije sve baš onako kako vaš partner to misli.

 

 

RAK

Duže vrijeme lažete sami sebe i ne želite priznati ono što želite. Stvarate si probleme, te loše emotivno stanje. Pozovite na piće osobu koja vam se duže vremena sviđa te joj dajte do znanja da osjećate nešto prema njoj. Past će vam kamen sa srca.

 

 

LAV

Duže vremena ste lošeg raspoloženja nakon prekida. Prekid vas je u isto vrijeme i umorio i odmorio od svega što se desilo. Očekuje vas jedan lijep period u kojemu ćete uživati i upoznati osobu koja već duže vremena razmišlja potajno o vama. Novi početak za vas će biti predivan period u kojemu čete uživati.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2