LJUBAVNI HOROSKOP za 8. Jul: Jednog zodijaka čeka LJUBAVNO i ROMANTIČNO IZNENAĐENJE, a drugog SLOMLJENO SRCE!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 8. Jul: Jednog zodijaka čeka LJUBAVNO i ROMANTIČNO IZNENAĐENJE, a drugog SLOMLJENO SRCE!-

7 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Svojim stavom, nastupom i inzistiranjem na sitnicama, mogli bi ste povrijediti voljenu osobu. Ne morate uvijek svaku prepreku ili nastali nesporazum analizirati od početka do kraja. Nekad jednostavno pustite. Nekad nije bitno tko je prvi započeo, tko je kriv ili tko je više kriv…

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Ispostavit će se da vaš partner ima vrlo zanimljive  ideje vezane za vaš ljubavni život. To će vas zaintrigirati. Držat će vas u neizvijesnosti. Neće vam otkriti odmah što mu je na umu i što planira.

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Ako ćete forsirati i inzistirati na svemu što vas smeta, opet nećete postići željeni cilj. Jednostavno se povucite i pustite da se stvari odvijaju same od sebe. Sve će doći na svoje. Svaki dan je drugačiji. Ako vam danas sve smeta, ne znači da će vam smetati i sutra.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Dosta vam je riječi i ispraznih priča, obećavanja i pametovanja. Vi želite da se određene stvari sprovedu u djela. Riječi je najlakše izgovoriti, ali pretvoriti ih u djela je malo teže ukoliko nisu iskrene.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

U danu ispred vas, nećete blistati od raspoloženja i nećete imati motivacije. Vaš partner popravit će vam raspoloženje i vratiti vam osmjeh na lice. Sakrit ćete se u zagrljaj voljene osobe i osjećati mir koji vam je potreban.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2