U NAREDNOM PERIODU: Blizanci će imati PROBLEMA, a OVIM znacima će konačno krenuti u životu!-/

U NAREDNOM PERIODU: Blizanci će imati PROBLEMA, a OVIM znacima će konačno krenuti u životu!-/

6 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Dani će vam pogodovati u mnogim situacija ukoliko uspijete prijeći preko svog ponosa i ukoliko smanjite intenzitet tvrdoglavosti. Bitno je dobiti ono što želite, postići ono što ste naumili i nizati uspjehe ili je bitnije ostati bez toga, a zadržati ponos!?

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Naredni period ćete biti pod zaštitom zvijezda i bez imalo sumnje se možete već od sad prepustiti uživanju. Mnoge stvari će vam postati jasnije i znat ćete točno što želite, a što ne želite. U narednom period sredit ćete i ljubavni i poslovni život.

 

 

BLIZANCI

Naredni period neće vam pogodovati za ljubav. Pratit će vas niz nesuglasica i prepucavanja od tko je kriv do tko je više kriv. Nema potrebe da krivite jedno drugo, jer za bilo kakav konfilkt je potrebno dvoje, a to znači da ima i obostrane krivice. Fokusirajte se da privedete probleme kraju, a ne da ih još više rasplamsavate.

 

 

RAK

Naredni period bit će idealan za ljubav bez obzira da li ste u vezi ili niste. Ako ste u vezi, pred vama je čaroban period prepun ljubavi, iznenađenja i dokaza ljubavi. Ako ste slobodni, ostvarit ćete jedno prijateljstvo koje bi vrlo lako ubrzo moglo prerasti u ljubav. Nemojte ništa forsirati, pustite da se sve odvija spontano.

 

 

LAV

Ovo će biti jedan nedorečen period, posebno kada je riječ o ljubavi. Velike su šanse da ćete voljenu osobu povrijediti nekim svojim postupcima. Uzrok toga je što ni sami ne znate što želite, a što ne. Posložite nered u mislima i što prije odlučite što želite i koga.

 

 

DJEVICA

Možda naredni period neće pogodovati za ljubav, ali za poslovne prilike hoće. Nova poslovna prilika će se naći pred vama prije nego mislite, odnosno očekujete. Ljubav nemojte forisirati, sve će doći na svoje samo od sebe.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2