DNEVNI HOROSKOP za 08. Jul: Netko će imati DAN IZ SNOVA i OGROMNE razloge za SREĆU!-

DNEVNI HOROSKOP za 08. Jul: Netko će imati DAN IZ SNOVA i OGROMNE razloge za SREĆU!-

7 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Dan ispred vas mogao bi donijeti neke susrete sa osobama sa kojima se niste neko vrijeme vidjeli. Zasposlene  očekuje stresan poslovni dan zbog velikog obujma posla, a nezaposleni  će imati dovoljno vremena da se posvete odmoru i zanimacijama. Velik dio dana bit će okrenut ka druženju sa dragim ljudima i voljenom osobom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Zvijezde su naklonjene pripadnicima ovog horoskopskop znaka i dan ispred vas, donijet će vam samo lijepe trenutke, a možda čak i nezaboravne trenutke. Dan je povoljan za ljubav. One u vezi čeka lijep i skladan dan po pitanju ljubavnih odnosa, a slobodni  će započeti ljubavnu vezu.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Dan ispred vas, bit će povoljan. Ono što je bitno, je to da vas neće dočekati nikakve neočekivane situacije. Ono što je još bitnije je to, da će vas kontaktirati osoba sa kojom neko vrijeme nemate kontakt, a to vam nedostaje. U vaš život mogla bi se vratiti osoba do koje vam je jako stalo.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Na ljubavnom planu neke stvari bi se mogle posložiti i doći na svoje. Potrebno vam je više hrabrosti i samopouzdanja da napravite korak dalje. Nećete požaliti, jer osoba ta osoba, također ima planove sa vama.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

U vašem životu trenutno postoje mnoge stvari koje vas muče i koje vam ne daju mira. Također otvorena su pitanja na koje nemate odgovore i pitanja na koje niste dobili odgovore.Dan ispred vas mogao bi biti povoljan za vas. Neke stvari koje vas opterećuju bi se mogle povoljno riješiti u vašu korist.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2