Vikend za OVA 3 znaka donosi OSTVARENJE ŽELJE i SRCE PUNO LJUBAVI!-/

Vikend za OVA 3 znaka donosi OSTVARENJE ŽELJE i SRCE PUNO LJUBAVI!-/

7 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Kod kuće nećete naći osobu u koju biste se mogli zaljubiti. Izađite i provedite se, mislite na sebe i nova prilika će se sigurno ukazati. Vjerujte u sebe i vrlo brzo ćete osjetiti onaj prekrasni osjećaj zaljubljenosti. Jedino što morate je da se pomaknete i krenete u akciju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ljubomorni ste jer ste uvjereni da vam partner nešto krije. To vas proganja ali se ne usudite započeti razgovor o tome. Savjet je da se strpite jer će vam partner ovoga vikenda pripremiti pravo iznenađenje. Tada ćete shvatiti čemu ta tajnovitost koja je uzrokovala vašu ljubomoru.

 

 

BLIZANCI

Nedostatak osobe koja je nekad bila vaša ljubav probudit će u vama stare rane. Vikend ćete provesti sjećajući se starih dobrih vremena i dana koje ste provodili zajedno. Nostalgija u vašem srcu će potrajati kroz sve dane vikenda i donijeti tugu i sjetu.

 

 

RAK

Nezadovoljstvo vašom ljubavnom vezom doživit će svoj vrhunac tokom vikenda. Nećete moći sakriti nervozu i razočaranje postupcima vašeg partnera, pa će to podići tenzije među vama. Možda iskoristite vikend da konačno riješite neke stvari među vama, ako to bude moguće.

 

 

LAV

Ovaj vikend očekuje vas susret sa bivšim partnerom i to na njegovu inicijativu. Sigurno je da je mnogo toga ostalo neriješeno između vas. Možda susret omogući novi pokušaj ako oboje shvatite da ljubav još postoji među vama.

 

 

DJEVICA

Osjećate se fantastično, zračite pozitivnom energijom i drugi ljudi to primjećuju. Izađite ovaj vikend i uvjerit ćete se kako je vrlo lako upoznati mnogo osoba kada imate toliko samopouzdanja. Tko zna, možda nakon vikenda procvjeta neka nova ljubav.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2