LJUBAVNI HOROSKOP za 7. Jul: U toku dana jednom znaku slijedi PROSIDBA i NOVI ŽIVOTNI POČETAK!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 7. Jul: U toku dana jednom znaku slijedi PROSIDBA i NOVI ŽIVOTNI POČETAK!-

6 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Pred ovim znakom koji su u vezi  je svakako jedan zanimljiv dan koji će biti prepun iznenađenja i neočekivanog. Naime, vi bi vrlo lako danas mogli biti zavedeni. Svojim šarmom i duhovitošću, zavest će vas jedna osoba. Slobodni pripadnici znaka se ne mogu osloboditi prošlosti i u svakome traže svoju bivšu ljubav, ali ju ne pronalaze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Ovi zodijaci će danas biti razdražljivog raspoloženje što će utjecati i na njihov ljubavni život. Mogli bi uputiti partneru riječi koje će izgledati kao vrsta napada i optužbi. Svakako će nedostajati i razumijevanja i tolerancije. Slobodni pripadnici ovog znaka  će imati susret sa osobom od koje im zaigra srce kada se čuju ili sretnu.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Ovaj zodijak će danas osjećati nervozu i razdražljivost što će se odraziti i na ljubavni život. Jednostavno, sve manje razumijevanja i tolerancije postoji u vašoj vezi. Slobodni će i danas ostati slobodni, ali zvijezde predviđaju da bi već u skorijem vremenu mogli započeti ljubavnu vezu

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Ovi zodijaci će biti osjetljivi i sve će primati srcu, stoga, postoji mogućnost da svome partneru zamjere zbog nekih riječi. Kako god bilo, te upućene riječi neće biti sa ciljem da vas se povrijedi. Slobodni pripadnici znaka trenutno vole svoju samoću.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. ) 

Pripadnici ovog zodijaka su poprilično sretni u vezi. I danas ćete biti zadovoljni bez nekih turbulencija. Ali, uvijek fali ono nešto… I danas će imati osjećaj ispraznosti. Slobodni ostaju slobodni. Zvijezde predviđaju ljubav u bliskoj budućnosti.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2