U NAREDNA TRI DANA: OVIM znacima već DUGO NE IDE U ŽIVOTU, ali će im BUDUĆNOST biti SJAJNA!-

U NAREDNA TRI DANA: OVIM znacima već DUGO NE IDE U ŽIVOTU, ali će im BUDUĆNOST biti SJAJNA!-

6 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN

U naredna tri dana situacija će ostati gotovo ista. Ne bi vas trebalo ništa negativno i neočekivano iznenaditi. Dani koji dolaze najviše će biti u znaku ljubavi, jer ćete vrlo aktivno i kvalitetno provesti vrijeme sa voljenom osobom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Bitno je da u narednim danima uložite maksimum sebe u sve što ćete raditi, a ovo se posebno odnosi na poslovnu situaciju. Ako date 100% sebe, onda rezultati neće izostati i već ćete vrlo ubrzo ubirati plodove svoga rada. Dani vikenda mogli bi dovesti do zbližavanja sa nekim od članova obitelji.

 

 

BLIZANCI

Zbog užurbanog načina života, nenamjerno ste zapostavili krug prijatelja, ali i obitelji, jer ne provodite dosta vremena zajedno. Ove dane iskoristit ćete da koliko toliko nadoknadite izgubljeno i vrijeme provesti u krugu najvoljenijih. Osjećat ćete se bolje, iako niste vi krivi što imate kronični nedostatak vremena.

 

 

RAK

Naredni dani će vam pogodovati, a zvijezde će vas štititi. Moglo bi doći do nekih promjena ili bolje reći pomaka. Možda ste na korak do ostvarenja svojih želja, planova i ciljeva.

 

 

LAV

Mudro šutite, čekate i posmatrate što se dešava i čekate da ugrabite svoju priliku. Jedan radni kolega odlazi na novo radno mjesto, a vaš plan je zauzeti njegovo mjesto. Poći će vam kako ste planirali i zamislili. Samo mudro i dalje…

 

 

DJEVICA

Velika vijest stiže do vas koja će vas usrećiti i zbog koje nećete skidati osmijeh sa lica. Lijepo će biti i drugima u vašem prisustvu, jer ćete svoje dobro i pozitivno raspoloženje prenositi i na druge. Pred vama su lijepa tri dana.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2