DNEVNI HOROSKOP za 7. Jul: Sjajan dan za OVOG znaka, jer će svako čekanje i strpljenje biti danas nagrađeno!-

DNEVNI HOROSKOP za 7. Jul: Sjajan dan za OVOG znaka, jer će svako čekanje i strpljenje biti danas nagrađeno!-

6 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Provodite kvalitetno vrijeme sa svojom obitelji. Shvaćate da su jedino oni važni u vašem životu. Ništa vam ne može pokvariti vašu idilu. Čak ni manji problemi na poslu. Vjerojatno će i na poslu sve sjesti na svoje mjesto pa se možete opustiti i uživati i dalje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Smireni ste i opušteni. Sve teče po planu i nemate razloga za zabrinutost. Dobro se osjećate pa se potrudite da traje što duže. Uglavnom ste u perfektnom stanju i zadovoljni sobom i svima oko vas.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Težak i mukotrpan dan na poslu utjecat će na vaše opće stanje. Moguće su migrene koje slobodno možete pripisati stresu. Morat ćete uložiti puno više truda da se poslovni aspekt vašeg života dovede u normalno stanje. Nastojte se previše ne opterećivati tim problemima jer bi mogli osjetiti posljedice po zdravlje.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Svađa sa radnim kolegom utjecat će na vaše zdravlje. Kontrolirajte tlak i smirite tenzije jer se radi o vašem zdravlju i životu. Ništa nije toliko bitno kao zdravlje pa se dobro pripazite i čuvajte. Sve ostalo će se riješiti na neki način pa budite pribrani i ostanite zdravi. Malo više kretanja će vam puno pomoći. Podići će osjećaj zadovoljstva i bit ćete više fit.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Osjećate se odlično, sve je pod kontrolom. Čak i mali problemi na poslu sada su riješeni zahvaljujući vašoj volji i upornosti. Zato se još više osjećate zadovoljno i moćno. Uživajte i veselite se jer ste sami zaslužni za sve.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2