DO KRAJA SEDMICE: OVIM znacima stižu iskreni razlozi za SREĆU, a OVOM znaku za ZABRINUTOST!-/

DO KRAJA SEDMICE: OVIM znacima stižu iskreni razlozi za SREĆU, a OVOM znaku za ZABRINUTOST!-/

5 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Ovih dana netko će od vas zatražiti pomoć. Nesebično ćete ostaviti svoje obaveze i pokušati riješiti problem i pomoći koliko ćete moći. Dobit ćete zahvalnost i priznanje, a to će vam biti drago. U ljubavi savjetujemo da budete malo pažljiviji prema partneru. Možda ne primjećujete, ali ponekad zapostavljate partnera

 

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Posao i radno mjesto je nešto što vama najviše brige, nervoze i lošeg raspoloženja stvara. Želite više, želite bolje, a ne znate kako da to postignete i kako da se izborite za to. Zbog toga vam trpi privatni i ljubavni život. Nesvijesno zanemarujete ljude koje volite.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Iako nije puno ostalo do kraja tjedna, mogle bi se desiti mnoge neočekivane situacija. Slobodni bi mogli ostvariti zanimljivo upoznavanje, a oni u vezama učvrstiti svoju postojeću vezu i uvjeriti se u veliku ljubav partnera. Jedino što će na poslovnom planu ostati bez promjena.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

RAK (22.06 – 22.07. )

Pod dojmom ste zbog nekih dešavanja i neophodan vam je odmor. Okrenite se ljubavnom životu ako ste u vezi, a od ostalog odmorite. Pronađite zaštitu u razumijevanje u partneru. Ako niste u vezi, iskoristite vikend pred nama, mogao bi donijeti bliski susret.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Ovih dana od vas će se zahtjevati neki odgovori, odnosno neke istine, koje nećete sa lakoćom izreći. Imajte na umu da je svaka istina bolja od bilo koje laži, isto kao što se ni jedna laž ne može vječno skrivati.

 

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Nedostaje vam samopouzdanja. Imate razne planove i razrađene taktike kako i što, međutim manjak samopuzdanja vas koči da svoje zamisli prvodete kroz djela. Ovih dana ćete imati priliku ostvariti svoj cilj. Ne bojte se neuspjeha nego hrabro krenite u ostvarivanje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2