CIGANSKE KARTE DO KRAJA SEDMICE: Blizanci ostvaruju želju, Bik mora otvoriti oči i shvatiti istinu, Lavu netko priznaje ljubav!-

CIGANSKE KARTE DO KRAJA SEDMICE: Blizanci ostvaruju želju, Bik mora otvoriti oči i shvatiti istinu, Lavu netko priznaje ljubav!-

5 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Neke stvari odlažete već neko vrijeme, no do kraja sedmice ćete morati donijeti odluku koju više nećete moći odlagati. Iako niste još uvijek spremni i niste sigurno kako da odlučite, ipak ćete se morati odvažiti i odlučiti, a time i preuzeti i rizik koji ta odluka donosi sa sobom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Karte vam predviđaju lijepe i mirne dane bez neugodnih iznenađenja. No karte vas upozoravaju na međuljudske odnose, odnosno neke osobe koje su u vašoj neposrednoj blizini. Nisu svi iskreni i dobronamjerni kako vi smatrate, stoga, budite malo na oprezu.

 

 

BLIZANCI

Krasite se upornošću i kad nešto želite, rijetko tko i što vas može sputati i spriječiti u onome što ste naumili. Do kraja sedmice ćete doći u priliku ostvariti nešto na što dugo čekate. Dani pred vama donijet će vam pregršt zadovoljstva.

 

 

RAK

Naredni dani za vas neće biti povoljni, najviše zbog toga što će vladati opće nezadovoljstvo što bi se moglo odraziti na poremećaj sna i apetita. Nećete se osjećati dobro, a najviše će vam goditi vrijeme koje provedete sa samim sobom.

 

 

LAV

Jednoj osobi u vašoj blizini je jako stalo do vas. Iako vi to ne znate za sada, do kraja sedmice će istina isplivati na površinu, a ta osoba će vam jasno dati do znanja što osjeća prema vama. Ukoliko imate neke osjećaje, nema razloga da ne otvorite srce.

 

 

DJEVICA

Period do kraja sedmice će vam donijeti nemirno stanje, jer ćete osjećati jako veliku ljubomoru. Možda već imate razloga za to, no narednih dana ćete svakako imati ukoliko već sada nemate. No ostanite staloženi i smireni, vaša reakcija neće ništa promijeniti. Promatrajte sa strane.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2