Jedan znak će imati VELIKE LJUBAVNE PROBLEME, ali ako  bude mudar, SVE se može ispraviti!-/

Jedan znak će imati VELIKE LJUBAVNE PROBLEME, ali ako  bude mudar, SVE se može ispraviti!-/

5 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Svoje srce ste dali osobi koja vas voli. Vi to dobro znate, ali ponekad iskorištavate ljubav te osobe. Događaj do kraja sedmice pokazat će vam koliko je važno biti iskren i dobar prema onome tko vas voli. Nakon toga sigurno više nećete doći u napast da iskoristite tuđu dobrotu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Do kraja sedmice bit će događanja u vašoj vezi koja će vas izbaciti iz takta. Nećete znati kako reagirati u određenim situacijama i to će za vas biti nešto novo. Vaša veza će doći u fazu kada će vaš partner doći u iskušenje da vas ostavi. Budite vrlo oprezni ako volite partnera i dobro pazite na svaku vašu riječ i gestu.

 

 

BLIZANCI

Prekrasan period do kraja sedmice proriču vam ciganske karte. Bit će to vrijeme koje ćete provesti sa partnerom koji će vam pokazati koliko vas zaista voli. To će vam goditi i osjećat ćete se savršeno. Prekrasni ljubavni dani su pred vama pa vam preostaje opustiti se i uživati.

 

 

RAK

Ljubomora je i dalje velik problem kod vašeg partnera. Vaš partner vam jednostavno ne vjeruje iako vi ničim to ne potičete. Morat ćete otvoreno razgovarati sa partnerom i potruditi se da ga uvjerite da nema razloga za ljubomoru.

 

 

LAV

Kada netko ne cijeni ono što mu pružate sve ovo vrijeme, onada je vrijeme da okrenete leđa i krenete dalje sami. To je jedino što vam preostaje jer se ne isplati ulagati u vezu koja nema budućnost, vi sami ste toga svjesni. Napravite zaokret u životu, okrenite stvari u svoju korist i živite onako kako vi to želite, bez obzira na druge.

 

 

DJEVICA

Ciganske karte vam proriču da će period do kraja sedmice u vašem ljubavnom životu biti gotovo nepromijenjen u odnosu na prošlo razdoblje. Nikakve bitne stvari neće utjecati na vašu vezu koju možete smatrati uspješnom, bar za sada. Potrudite se da tako i ostane u budućnosti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2