Jednog zodijaka će KARMA NAGRADITI, a jednom zodijaku će PONOS biti NAJVEĆI NEPRIJATELJ i PREPREKA za SREĆU!-/

Jednog zodijaka će KARMA NAGRADITI, a jednom zodijaku će PONOS biti NAJVEĆI NEPRIJATELJ i PREPREKA za SREĆU!-/

3 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Možda nemate sve što želite, ali volite sve ono što imate. Postoje trenutci kada se prepustite mašti i zapitate se zašto baš vi ne možete imati barem dio onoga što želite. Ulazite u fazu kada ćete početi još više cijeniti ono što imate i nećete se zanositi nedostižnim stvarima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Važno je istaknuti da ćete kroz naredna tri dana osjećati zaista veliku količinu sreće. Primit ćete poziv i saznat ćete da vas jedna osoba jako voli i ima duboke emocije prema vama. Ali, isto tako saznat ćete i neke stvari u kojima ta osoba nije bila posve iskrena prema vama. No, imajte malo razumijevanja prema tome, jer ta osoba nije to sakrila od vas u zloj namjeri. Ta osoba bi vam mogla uljepšati cijeli život i nemojte propustiti svoju priliku za sreću.

 

 

BLIZANCI

Naredni dani od vas će  zahtjevati neke odluke, ali zbog tih odluka vam neće biti ni malo lako, jer moguće je da će te odluke povrijediti neke osobe do kojih vam je jako stalo. Kako god bilo, ne možete svima ugoditi. Nađite najbolje rješenje.

 

 

RAK

Jedna osoba vam jako puno znači, ali ponos i inat vas spriječavaju da se odvažite i napravite korak naprijed. Zaboravite na kratko na ponos, jer i sami znate da je to osoba kraj koje biste mogli pronaći sreću i mir. Ne uskraćujte si sami sreću.

 

 

LAV

Ono što je najbitnije istaknuti je da ćete kroz naredna tri dana biti zaista sretni. Shvatit ćete zapravo koliko ste voljeni i koliko značite nekim osobama. Takvo saznanje će vas zaista napuniti osjećajem sreće i zadovoljstva.

 

 

DJEVICA

Kroz naredna tri dana ljubomora će biti vaš najveći problem i prepreka za mir i slogu. Nema sumnje da vi volite svog partnera, ali ljubomoru trebate držati pod kontrolom, jer sve što je previše, nije dobro, a kad je u granicama normale, onda je dobro. Čak i ljubomora.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2