LJUBAVNI HOROSKOP za 4. Jul: Jednog znaka će OPET IZDATI voljena osoba i ponovo će SRCE BITI SLOMLJENO!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 4. Jul: Jednog znaka će OPET IZDATI voljena osoba i ponovo će SRCE BITI SLOMLJENO!-

3 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

U fazi ste kada su stvari krenule u pogrešnom pravcu. Neke situacije ste predugo odgađali i niste na vrijeme rekli ono što mislite niti ste na vrijeme donijeli neke odluke. Sada ne znate šta i kako dalje…

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Danas će vam sve ići lagano na živce, pa tako i partner. No bolje da se onda udaljite od svega i vrijeme provedete sami sa sobom, nego da zbog vaše nervoze izbije sukog i vaš partner nastrada ni kriv ni dužan.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Zvijezde vam nisu danas naklonjene, pa ako ste imali kakve planove na ljubavnom planu, radije to odgodite za neku drugu priliku. Neke situacije bi mogle otići u pogrešnom pravcu. Osim toga, preduhitrite vi takve situacije pa iznenadite partnera recimo nekim desertom.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Vi ste trenutno u fazi i vezi u kojoj se nešto mijenja. Ne borite se više kao prije. Nije vam stalo više kao prije. Svoju pažnju i nježnost ne dajete kao prije. Da li je samo prolazna faza ili ipak nedostatak ljubavi. Što god bilo, budite iskreni prema sebi, a i prema partneru.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

U vašoj vezi trenutno nema nekog interesa sa vaše strane za partnerom, dok se vaš partner veoma trudi i poklanja vam pažnju. Imajte na umu da svatko ima granice strpljenja i da se obično dobije koliko se daje. Ako vam je stalo do partnera, pokažite mu to na drugačijji način.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2