DNEVNI HOROSKOP za 4. Jul: Jedan znak će prijeći preko ponosa i moliti za oproštaj, a jednom znaku stiže VELIKA SRETNA PROMJENA!-

DNEVNI HOROSKOP za 4. Jul: Jedan znak će prijeći preko ponosa i moliti za oproštaj, a jednom znaku stiže VELIKA SRETNA PROMJENA!-

3 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Vaš životni ritam je u zadnje vrijeme 100 na sat. Previše obaveza što poslovnih, što privatnih. Osim poslovnih obaveza, u danu ispred vas, neće biti dešavanja kojima ćete se trebati posvećivati. Imat ćete dovoljno vremena za odmor i osobne aktivnosti i zanimacije.

 

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Dan bi mogao proći u dosta tmurnom raspoloženju, najviše zbog vašeg partnera. Postoje neke stvari koje vi ne znate i koje vam partner krije. Vaš partner ne zna kako da vam kaže, jer se boji kako ćete vi to prihvatiti i kako ćete reagirati. Da bi ubuduće izbjegli ovakve situacije, što god da se desi u vašoj vezi, prihvatite na mirniji način.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Vi ćete danas imati mnogo razloga za sreću, danas je vaš sretan dan i rakovi su pod zaštitom zvijezda. Najveću radost će vam priuštiti vaš partnerom sa lijepim postupkom i lijepom gestom. Vaš partner će dati sve od sebe da vam maksimalno uljepša dan.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Dan bi vam mogao donijeti napetosti kada je u pitanju poslovni odnos. Neki dobri odnosi bit će narušeni. Osim toga, kada je u pitanju ljubavni život, na tom planu vas čeka jedan lijep i miran dan koji ćete provesti sa partnerom u dobrom raspoloženju. Partner će vam svojim razigranim ponašanjem prouzročiti mnoge osmjehe i dobro raspoloženje.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Raspoloženje će vam biti na dnu. Ljubomora će vas izjedati kao i nepovjerenje prema partneru. Vi dozvoljavate da vam druge osobe pune glavu neistinama i ne samo to, vi počnete vjerovati u to, a sumnjati u vašeg partnera. Nemaju svi dobre namjere. Onaj ko ima dobre namjere, ne bi se uopće  petljao u nečiji život.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2