LJUBAVNI HOROSKOP za 03. Jul: OVAJ znak sve više shvaća da je jedino rijesenje da prekine vezu!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 03. Jul: OVAJ znak sve više shvaća da je jedino rijesenje da prekine vezu!-

2 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Ne zanemarujte svoju voljenu osobu, jer vaši postupci itekako utječu na raspoloženje partnera. To bi moglo dovesti do toga da se ozbiljno udaljite jedno od drugog. Posvetite jedan dio dana samo vašoj voljenoj osobi i pokažite da vam je stalo. Jer stalo vam je.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Dan bi mogao biti isprepleten burnim reakcijama i nervozom. Prije nego se upustite u komunikaciju i prije nego reagirate, udahnite i razmislite, jer vaše riječi i reakcije bi mogle ostaviti posljedice na vaš odnos.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Vama je potrebno dosta ljubavi i nježnosti, iako ne odajete takav dojam. Zatvorili ste se u svoj oklop i ne puštate ljude da vam se dovoljno blizu približe. Oslobodite se okova, jer koliko god mislili da ste snažni, ispod toga se krije nježno biće koje želi voljeti i biti voljeno.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Izbjegavajte sudjelovati u situacijama koje bi vas mogle dovesti do dubljih rasprava, jer bi vam vrlo lako mogle biti upućene riječi koje bi vas mogle duboko povrijediti. Vi ste nježno i osjećajno biće i teško se nosite kada vas netko povrijedi, baš zato, izbjegnite sve što bi moglo dovesti do toga.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Vaše misli su već neko vrijeme usmjerene prema jednoj osobi. Moguć je susret sa tom osobom i kontakt. To će svakako pozitivno utjecati na vas, ali prije nego išta poduzmete, razmislite da li je ljubav zaista ono što vi osjećate ili se ipak radi o drugim stvarima.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2