DNEVNI HOROSKOP za 3. Jul: Jedan zodijak će imati posebno sretan dan! – MOĆI ĆE DOBITI SVE ŠTO POŽELI!-

DNEVNI HOROSKOP za 3. Jul: Jedan zodijak će imati posebno sretan dan! – MOĆI ĆE DOBITI SVE ŠTO POŽELI!-

2 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Vrlo je bitno da danas posvetite puno više pažnje na poslu nego inače. Nešto bi se moglo zakomplicirati i poći po zlu iako vi za to nećete biti krivi. Takav dojam ćete ostaviti na radne kolege pa dobro pripazite šta i kako radite danas. Ništa se loše dugoročno neće dogoditi, ali bi mogli biti neraspoloženi i loše se osjećati zbog lošeg dana na poslu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Vaš dan započinje opušteno i sretno. Zadovoljni ćete ustati i obaviti sve jutarnje rituale. Rijetko se tako dobro osjećate rano ujutro kao danas. Iskoristite to maksimalno i izazivajte sreću jer ona vam se danas jako nudi. Sve probleme sakrit ćete na neko skrovito mjesto jer je danas dan samo za sreću i opuštanje. Radni kolege će vam čestitati na uspješno izvršenom radnom zadatku, a vama će se to činiti kao nešto normalno, svakodnevno. Pa zato uživajte u tome.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Promislite da li zaista vjerujete u iskrenost svog partnera. Možda bi se mogli i razočarati. Nije riječ o nekim bitnim stvarima, ali i male laži često vode u puno opasnije stvari. Popričajte otvoreno sa svojim partnerom i riješite svoje probleme na vrijeme.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Vaš partner će vam danas na najbolji mogući način iskazati svoju ljubav. Ne, neće to biti skupi poklon ili večera u finom restoranu. To če biti sasvim običan znak, sasvim obična gesta ali iz vaše zajedničke povijesti vi ćete ju prepoznati kao dokaz vječne ljubavi.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Netko blizak vas je jako povrijedio. Ne znate što ćete sada. Nije lako donijeti pravu odluku u ovakvom trenutku. Kakvu god odluku donijeli dobro promislite prije nego li je javno obznanite.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2