TOKOM VIKENDA: jedan znak će saznati da ga BIVŠI PARTNER ŽELI ponovo kraj sebe!-/

TOKOM VIKENDA: jedan znak će saznati da ga BIVŠI PARTNER ŽELI ponovo kraj sebe!-/

1 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Očekuje vas vikend u kojem ćete se konačno odmoriti i to onako kako zaslužujete. Dosta vam je više napornog rada i svih problema, sada će doći vrijeme da se posvetite samo sebi. Učinite to svakako i nastojte što više uživati u tome.

 

 

BIK

Vaš partner vam je najveća podrška u životu, a ovoga vikenda to će vam ponovno dokazati. Vama će preostati samo da se opustite i uživate jer će vaš partner apsolutno sve preuzeti i o svemu se pobrinuti. Učinit će to iz ljubavi, da vam olakša naporan tjedan i da vas bar na kratko oslobodi obaveza.

 

 

BLIZANCI

Savršena prilika ukazat će vam se tokom vikenda da riješite svoje ljubavne probleme, ustvari da pronađete svoju ljubavnu sreću. Ne propustite nikako tu priliku, a sigurno ćete ju prepoznati. Omogućite sebi da okusite ljubav jer ste ju zaslužili.

 

 

RAK

Jedan novčani dobitak mogao bi vas jako razveseliti ovoga vikenda. Bit će to potpuno neočekivano ali zato će biti i toliko slatko. Vi već znate na što ćete rasporediti taj novac, ali to će za vas biti slatke brige.

 

 

LAV

Jedna obaveza koju ćete nenadano morati obaviti pokvarit će vam planove za ovaj vikend. Nije to toliko strašno ali će vas ipak razočarati. Imajte na umu da ćete riješiti jedan bitan problem, a bit će još mnogo vikenda pred vama.

 

 

DJEVICA

Ovoga vikenda upoznat ćete jednu osobu koja će se u vas odmah zaljubiti. Vi nećete gajiti iste osjećaje prema toj osobi, barem ne u početku, ali bi s vremenom mogli i drugačije razmišljati. Dajte toj osobi priliku, sigurno će vam s vremenom prirasti srcu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2