HOROSKOP do 01. do 15. Jula: U prvoj polovini Jula, OVI znaci će imati NAJVIŠE SREĆE, LJUBAVI i NOVCA!-

HOROSKOP do 01. do 15. Jula: U prvoj polovini Jula, OVI znaci će imati NAJVIŠE SREĆE, LJUBAVI i NOVCA!-

1 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Položaj planeta donijet će vam trenutke sreće i zadovoljstva. Sve one male stvari u životu koje čine život sretnim, sve te stvari dogodit će vam se u narednim danima. Nećete moći vjerovati da vam se sve poklopilo i da sve ide onako kako bi i trebalo. To morate zvijezdama zahvaliti, one su vam to omogućile.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Nećete imati puno razloga za sreću i zadovoljstvo narednih dana jer će vam na ljubavnom planu problemi nicati. Loše razdoblje za vas onemogućit će vam poboljšanje vaše ljubavne veze, pa pokušajte biti strpljivi i čekajte bolja vremena. Posao vam dodatno komplicira život, a ne vide se naznake poboljšanja, bar ne u narednim danima. Zato vam je potrebno još strpljenja i stvari će polako sjedati na svoje mjesto.

 

 

BLIZANCI

Dugo čekate na promjene gdje će sve krenuti uzlaznom putanjom, što u financijskom smislu, što u ljubavnom. Zvijezde vam donose dobre vijesti za naredni period i pokušat će ispuniti vaše želje. Sretan period vam slijedi, a na vama je da uzmete ono što mislite da vam pripada.

 

 

RAK

Prvo ćete riješiti nesuglasice sa voljenom osobom koje su postale problem. Naredni period vam donosi riješavanje tih problema na obostrano zadovoljstvo. Sreća koju ćete tada osjetiti omogućit će vam da lakše prebrodite financijsku krizu u koju ste zapali. Na žalost, izlaz iz nestašice novca morat ćete još neko vrijeme čekati.

 

 

LAV

Vama slijedeći period donosi jako lijepe trenutke. Na ljubavnom planu doživjet ćete ugodno iznenađenje od partnera što će još više učvrstiti vaš odnos. Vaša financijska situacija će se značajno poboljšati nakon neočekivanog novčanog dobitka, pa ćete se lakše nositi sa kroničnim nedostatkom novca. Pripazite na zdravlje, reagirajte odmah ako primjetite da je potrebno.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2