LJUBAVNI HOROSKOP za 27. Jun: Jedan znak će se morati suočiti sa LJUBAVNIM KRAJEM, a jedan znak će imati SUSRET SUDBINE!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 27. Jun: Jedan znak će se morati suočiti sa LJUBAVNIM KRAJEM, a jedan znak će imati SUSRET SUDBINE!-

25 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Vi ćete i danas, kao i najčešće, ugađati vašem partneru. Sebe, svoje potrebe i svoje želje konstantno stavljate u drugi plan, a zbog toga se ne osjećate dobro. Vrijeme je da baš danas počnete misliti više na sebe, a manje na druge.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Vaše oružje je šutnja, a šutnjom se ne riješavaju problemi nego se odgađa ono neminovno, a to je razgovor. Razgovarajte baš danas sa svojim partnerom i riješite probleme, jer ovako ćete se još više udaljiti. Slobodni će danas dobiti poziv od bivšeg partnera.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Vi ste toliko zauzeti svime da nemate vremena misliti na svoju polovicu i ljubav. Uskladite jedno s drugim. Nemojte da vam ljubavni život trpi zbog poslovnog i društvenog.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Vi ćete i danas osjećati tugu i nezadovoljstvo jer smatrate da vas je partner povrijedio. Vi oprostite i nastavljate dalje, ali tuga kod vas ne prolazi za jedan dan. Navedite svoju polovicu da se ispriča, osjećat ćete se bolje ili jednostavno recite da ste tužni. I riječ utjehe će vam dobro doći.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Danas je vaš sretan dan. Sa partnerom nećete imati ništa što bi negativno utjecalo na vas. Danas će ljubav biti drugo vaše ime. Razlog tome će biti što ćete u sebi rasčistiti neke stvari koje vas već neko vrijeme muče. Nemate razloga za brigu, u životu vašeg partnera postojite samo vi. Uživajte.

 

Nastavak na idućoj stranici…

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Vi ste u periodu kada vam najviše odgovara biti sami sa sobom. Uzmite si dan za sebe danas i otiđite na mjesto koje vas opušta gdje ćete moći posložiti stvari u svojoj glavi. Bolje i tako nego da partneru objašnjavate, jer bi vrlo lako moglo doći do krivih zaključaka, pa čak i do svađe.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Vi ćete danas biti toliko zauzeti poslom i obavezama da jednostavno nećete imati vremena za ništa drugo. S partnerom nećete imati pretjeranu komunikaciju, a ono što ćete imati, bit će vrlo zdrava i normalna komunikacija.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Vi žudite za ljubavi, ali nećete biti sretni sve dok ne shvatite da morate preuzeti inicijativu i dati do znanja osobi koja vas zanima i sve reći kako osjećate. Nemate što izgubiti, možete samo dobiti. Slobodni ili ne, svakako morate biti otvoreni.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Vi ćete imati jedan dinamičan, ubrzan i energičan dan prepun obaveza da se vrlo vjerojatno nećete ni vidjeti sa svojim partnerom. Danas vam se baš ništa neće dešavati na ljubavnom planu.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Svađe koje vas prate i inat koji tjerate, šteti samo vama i vašem raspoloženju. Ispred vas je jedan takav dan. Ne može nitko biti uvijek u pravu, pa tako ni vi. Razgovarajte sa svojim partnerom i riješite nastale probleme, bolje nego da izjedate sami sebe.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Vi ste puni sumnji i stalno sumnjate u svog partnera. To vas izjeda i stvara se ljubomora. Danas se naoružajte samoupozdanjem i vjerom u svog partnera, jer zaista nemate u šta sumnjati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Ako baš danas namjeravate poduzeti korak dalje od onoga dokle ste stigli danas, dobro razmislite što vam to dobroga možete donijeti i obrnuto. Možda je ipak bolje da se zadovoljite sa situacijom kakva je sada, nego da ostanete bez svega na kraju.