DNEVNI HOROSKOP 27. Jun: jedan znak će biti na korak do toga da ostvari svoje želje, a jedan se mora klonit rasprava i naoružat strpljenjem!-

DNEVNI HOROSKOP 27. Jun: jedan znak će biti na korak do toga da ostvari svoje želje, a jedan se mora klonit rasprava i naoružat strpljenjem!-

25 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Klonite se danas svih situacija koje bi vas mogle uvući u neke dublje rasprave, jer bi te rasprave vrlo lako mogle prerasti i u svađe. Naoružajte se strpljenjem i tolerancijom. Isto vrijedi i prema vašem partneru. Pratit će vas razdražljivost i nervoza tijekom cijelog dana.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Pred vama je dan u kojemu bi mogli ostvariti neke svoje želje. Bitno je poraditi na tome. Odvažite se i odlučite to napraviti baš danas. Imajte na umu da se svakim narednim danom smanjuje mogućnost da dobijete ono što želite.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Danas ćete zračiti pozitivom i osjećat ćete se cijeli dan i više nego dobro. Čeka vas svakako jedan lijep dan. Svoju pozitivu prenosit ćete i na druge ljude, te će oni zaista uživati u vašem drušvu. Srest ćete i jednu osobu sa kojom se niste prilično dugo vidjeli. To će vas također ispuniti srećom i zadovoljstvom.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Vama prošlost ne da mira. Možda bolje reći, prošlost vam se miješa u sadašnji život, a vi to ne želite. Budite na oprezu danas, jer bi mogla doći neočekivana poruka ili poziv. Budite danas vi koji ćete nazvati i objasniti kako stvari stoje.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Danas će vas pratiti dan nesuglasica i svađa. Vi nikako da nađete zajednički jezik sa vašom drugom polovicom. Danas ćete doći do zaključka da je zaista došlo do zasićenja i da otvoreno morate sjesti i porazgovarati šta i kako dalje, jer sadašnji odnos vas samo sve više i više udaljava jedno od drugog.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2