Dolazi burna sedmica sa VELIKIM PROMJENAMA gotovo za SVE ZNAKOVE – jednima DOBRE, drugima LOŠE promjene!-/

Dolazi burna sedmica sa VELIKIM PROMJENAMA gotovo za SVE ZNAKOVE – jednima DOBRE, drugima LOŠE promjene!-/

24 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Vi imate prevelika očekivanja u ljubavi pa zato ne možete ostvariti dugoročnu vezu. Vaša pedantnost često ide na živce partneru pa na kraju ostanete sami. Prilika koju vam zvijezde donose naredne sedmice je prilika koja vam može promijeniti život na bolje. Međutim, morat ćete poraditi na sebi i korigirati svoja očekivanja i traženja od partnera, pa ćete uspjeti zadržati ljubav.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vaša dvojba između dvije osobe koje vam se sviđaju traje već predugo. Dobit ćete priliku naredne sedmice jednoj osobi iskazati ljubav i ta osoba će to prihvatiti. Međutim, morat ćete zaboraviti na onu drugu osobu jer u srcu može biti samo jedna. Morate voditi računa da ako se ne odlučite na vrijeme, mogli biste ostati bez obje osobe.

 

 

BLIZANCI

Zvijezde vam ne nude baš sjajnu narednu sedmicu što se ljubavi tiče. Bilo bi najbolje ne provocirati sreću, već se opustiti u krugu obitelji i prijatelja. Vaše želje će se jednom ispuniti, ali ne naredne sedmice. Zato pamet u glavu, budite pribrani i nemojte učiniti ništa naglo i bez razmišljanja, jer biste ta vrata mogli zauvijek zatvoriti. Zato, strpljenja i doći će i bolji dani.

 

 

RAK

Naredna sedmica donosi vam otriježnjenje i buđenje iz jednog stanja zaljubljenosti u kojem ste dugo živjeli. Shvatit ćete da osoba koju želite imati pored sebe to ne želi. Shvatit ćete da je konačno vrijeme da prošlost ostavite iza sebe i krenete dalje svojim novim putem. Doći će vrijeme kada ćete dobiti ono što najviše želite, kada ćete dobiti pravu ljubav.

 

 

LAV

Divan period vas očekuje naredne sedmice, period ljubavi i sreće. Period onih malih stvari i sitnica koje uveseljavaju i za koje vrijedi živjeti. Vaše ljubavne želje će se ostvariti brzo i vi ćete moći opušteno uživati. Sve vas to očekuje već naredne sedmice pa budite spremni na idiličan život kakav ste i zavrijedili.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2