Jednog znaka će IZDATI BLISKA OSOBA, a OVOM znaku se ŽIVOT MIJENJA IZ KORIJENA!-/

Jednog znaka će IZDATI BLISKA OSOBA, a OVOM znaku se ŽIVOT MIJENJA IZ KORIJENA!-/

24 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Nedelja vam neće početi lijepo. Već od ponedeljka vas čekaju nesuglasice sa voljenom osobom. Razlozi neće biti konkretni. Više će takva situacija izbiti zbog stresa i nervoze. Kraj tjedna vam ipak donosi stabilan i miran period. Ponovo će vladati sklad između vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

U posljednje vrijeme vas ne prati previše sreća i sve nekako ide kontra onog kako zamislite. No to će se tokom sljedeće nedelje promijeniti. Polazit će vam sve za rukom. Ostvarit ćete poslovan uspjeh, neke probleme privesti kraju, a posebna radosta vas čeka na ljubavnom planu.

 

 

BLIZANCI

Početak sedmice počet će vam sjajno, jer će vas voljena osoba sa nečime veoma iznenaditi. Cijelu sedmicu pratit će vas lijepo raspoloženje koje neće moći pokvariti ni neki poslovni problemi. Kraj tjedna će vam biti naprosto čaroban jer vas čeka jedan novčani dobitak.

 

 

RAK

Karte kažu da će vam naredna sedmica biti vrlo zanimljiva i sa pomalo neočekivanim situacija. Početkom sedmice ćete primiti poziv osobe sa kojom se jako dugo niste čuli. To može biti bivša ljubavi, stari prijatelj ili čak netko sa kim nemate dobre odnose. Kraj sedmice donosi novo iznenađenje koje će vam priprediti voljena osoba. To je nešto na što vi već dugo čekate, ali nije bilo prilike i mogućnosti da se desi prije.

 

 

LAV

Naredna sedmica vam neće početi u skladu sa očekivanjima, jer vas već na samom početku čekaju poslovni problemi. Tokom cijele sedmice bit ćete neraspoloženi što će se odraziti i na vaš ljubavni život. No vaša voljena osoba će ipak biti puna razumijevanja i pokušavati vam vratit osmjeh na lice. Sam kraj sedmice donosi razriješenje poslovnih problema, tako da ćete vikend ipak provesti u dobrom raspoloženju.

 

 

DJEVICA

Tokom naredne nedelje bit ćete zavidnog raspoloženja. Samim time privlačit ćete sreću, a odbijati sve negativno. Moguće su neke napete ljubavne situacije koje ćete vi sa smješkom prihvatiti. Ništa vam neće moći dobro narušiti raspoloženje, pa ni predbacivanja od voljene osobe. Slobodni pripadnici ovog znaka bi vrlo lako mogli dobiti poziv iz bivše veze, odnosno bivšeg partnera.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2