LJUBAVNI HOROSKOP za 26. Jun: Jedan znak mora HITNO promijeniti ponašanje prema partneru, jer će ga IZGUBITI!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 26. Jun: Jedan znak mora HITNO promijeniti ponašanje prema partneru, jer će ga IZGUBITI!-

24 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Vi imate kontakt sa osobom koju ste upoznali preko jedne društvene mreže. Ta osoba vam zaokuplja prilično vaše misli i maštu. Danas ćete konačno skupiti hrabrosti da učinite korak dalje i predoložite određene stvari toj osobi. Iako se ne poznate osobno u vama se dešava nekakva privlačnost kada mislite na tu osobu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Bit ćete pomalo zbunjeni i nećete znati što se to točno događa između vas i vaše voljene osobe. Između vas najčešće postoji dosta razumijevanja, ljubavi i privlačnosti, međutim neke stvari vam neće biti jasne i nećete imate dobre odgovore i zaključke. Ne brzajte sa zaključcima. To je nešto što već sutra neće postojati.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Zvijezde danas imaju naglasak na ljubav kada je vaš znak u pitanju. Danas vas čekaju samo lijepi trenutci sa voljenom osobom. Iskoristite svoj šarm da još više zavedete partnera. Slobodni  danas imaju priliku upoznati osobu sa kojom će započeti prijateljstvo i ostvariti dublji kontakt.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Položaj planeta vam je naklonjen i danas će nestati svaki tmuran osjećaj iz vas. Ta vaša pozitivna će zračiti i osjećat će ju ljudi koji vas okružuju. Posebno bi mogli zračiti na osobu suprotnog spola koja bi mogla početi koketirati sa vama. Ako ste slobodni prihvatite, ako niste, zabavite se.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Vaš partner potegnut će neka pitanja o kojima vi nećete htjeti razgovarati, međutim partner će inzistirati, a vi nećete imati izbora nego prihvatiti. Kasnije ćete i vi dobiti volju za time i na kraju ćete biti zadovoljni, jer ćete riješiti određene probleme koji su stajali u ladici i čekali da se riješe.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2