NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: OVI zodijaci kada se najmanje budu nadali, iznenadit će ih LJUBAV!-/

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: OVI zodijaci kada se najmanje budu nadali, iznenadit će ih LJUBAV!-/

23 lipnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Vaša borba da održite vašu vezu bliži se svome kraju. Na izmaku ste snaga jer shvaćate da ne možete popraviti stanje koje je više nego kaotično. Dali ste sve od sebe i tu više ništa ne možete. Možete samo prihvatiti ishod koji je neizbježan.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Pazite na način kako se ophodite prema partneru jer biste mogli požaliti. Morate biti svjesni da i vaš partner zaslužuje više pažnje od vas. Nećete pogriješiti ako mu tu pažnju i poklonite.

 

 

BLIZANCI

Nadali ste se da ćete se oduprijeti izazovima i da je vaša veza dovoljno snažna da izdrži sve udarce. Vidite da to i nije baš tako pa ćete morati naredne nedjelje donijeti neke bitne odluke. Te odluke će se svesti na ili-ili, te odluke utjecat će na vašu budućnost pa odlučite ispravno.

 

 

RAK

Harmonija i međusobno povjerenje, tako biste mogli opisati odnos sa partnerom. Takav odnos potrajat će i naredne nedjelje pa nemate razloga za brigu.

 

 

LAV

Konflikti sa partnerom postali su dio vaše svakodnevice pa pokušajte smiriti tenzije i ne dopustiti da situacija eskalira. Ako nastavite u istom ritmu mogli biste oboje žaliti. Jako malo je dovoljno da vaša veza pukne ako se oboje ne smirite.

 

 

DJEVICA

Vaš odnos sa partnerom ni sada niste u stanju definirati. Čas se svađate, čas se volite, sve prelazi u ekstreme. Željni ste najobičnijeg mirnog perioda, ali to vam se neće ostvariti. Pomirite se sa načinom života jer ste oboje temperamentni pa si takvi i odgovarate.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2