VIKEND HOROSKOP: – Jednima donosi dugo čekane trenutke, a drugima VELIKA RAZOČARANJA!-/

VIKEND HOROSKOP: – Jednima donosi dugo čekane trenutke, a drugima VELIKA RAZOČARANJA!-/

23 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Nadolazeći vikend mogao bi biti povoljan za vas. Riješit ćete neka pitanja i neke probleme i prije nego ste očekivali. Na ljubavnom planu će vladati monotona situacija.

Obostrano nećete biti raspoloženi za neke zajedničke aktivnosti, kao i neke razgovore. Odmora i vremena za sebe će biti dovoljno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Možda ovaj vikend ne započne baš najbolje za vas. Vaša voljena osoba učinit će nešto što će vas veoma iznenaditi i razočarati. Vaše reakcije gotovo da neće biti.

Samim time, ubrzo će shvatiti da vas je povrijedila. Na vama će biti da li ćete ispriku prihvatiti ili se upustiti u raspravu oko toga. Osim toga, drugih neočekivanih situacija neće biti. Imat ćete dovoljno vremena da se posvetite sami sebi i odmorite.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Vikend pred vama bit će svakako ugodan i opuštajuć. Imat ćete dovoljno vremena za odmor i da se posvetite sami sebi i svojim aktivnostima u kojima uživate. Također ćete velik dio vremena provesti u društvu dragih ljudi i voljene osobe. Neće biti neočekivanih situacija.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Vikend pred vama bit će jedan od običnijih vikenda. Ništa posebno se neće dešavati. Vrijeme ćete uglavnom provesti u krugu vašeg doma odmarajući i upotpunjavati ga hobijima koji volite.

Osim toga, vaša voljena osoba je u prilično lošem raspoloženju. Vaša podrška bi joj dobro došla. Posvetite dio vremena da popravite raspoloženje svome partneru.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Vikend pred vama neće biti onakav kakvog ćete poželjeti ubrzo. Vikend će biti obilježen svađama, kako na poslovnom planu, tako i na ljubavnom planu. Odmora ili neće biti ili će ga biti vrlo malo, jer čekaju vas poslovi koje niste stigli obaviti tijekom tjedna.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2