LJUBAVNI HOROSKOP za 25. Jun: OVAJ znak će STRAHOVATI i BORITI SE da NE IZGUBI PARTNERA, a evo da li će i uspjeti!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 25. Jun: OVAJ znak će STRAHOVATI i BORITI SE da NE IZGUBI PARTNERA, a evo da li će i uspjeti!-

23 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Godit će vam društvo voljene osobe, ali vi ćete biti prisutni samo tijelom, ali ne i duhom. Vaše misli vrludaju i netko drugi se nastanio u vašim mislima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Dan će biti kao stvoren za rješavanje stvari i situacija koje morate riješiti zajednički i razgovorom. Iskoristite ovaj dan i ako imate neke nesuglasice ili dileme. Zvijezde imaju naglasak na ljubav. Sve ćete riješavati u mirnom tonu.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Osjećat ćete se prilično usamljeno. Trebat će vam pažnja partnera, ali istu tu pažnju nećete prihvatiti, nego ćete se osamiti i pokušati sami riješiti svoje negativne emocije i usamljenost. Ne inatite se i ne čekajte inzistiranje partnera da vam priđe. Prihvatite pažnju, osjećat ćete se bolje.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Vaša voljena osoba, trenutno ima neke probleme koje iz nekog razloga ne želi podijeliti sa vama i reći o čemu se zapravo radi. Vas zbunjuje takvo ponašanje i vrte vam se po glavi razna pitanja i razni scenariji. Jednostavno priđite na drugačiji način i pokušajte doprijeti do partnera da vam se otvori.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Dočekat će vas pomalo neočekivana situacija, jer će vam vaša voljena osoba iznijeti neke prijedloge i ideje po pitanju vašeg odnosa i ljubavnog života koje će vas pomalo zateći. Nećete se odmah snaći i nećete znati što da kažete i kako da reagirate.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2