DNEVNI HOROSKOP za 25. Jun: Jedan znak će dobiti poziv za izlazak od osobe koju vrlo dobro zna!-

DNEVNI HOROSKOP za 25. Jun: Jedan znak će dobiti poziv za izlazak od osobe koju vrlo dobro zna!-

23 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Pred vama je klasičan dan tijekom kojeg se neće ništa značajno dešavati. Umor i iscrpljenost je ono što će vam danas stvarati najveće probleme. Previše radite, a premalo spavate i to bi u konačnici moglo narušiti vaše zdravlje. Savjetujemo malo više sna i više odmora. Posvetite današnji dan sebi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Danas budite na oprezu i imajte na umu da ljudi koji vas okružuju, vam nisu svi prijatelji, iako se tako predstavljaju. Posebno obratite pažnju na poslovne kolege s kojima radite. Netko vama “blizak” vas je uzeo na zub i meta ste svakodnevnih zamki i ogovaranja.

 

 

BLIZANCI

Vama se život totalno zakomplicirao i to vas lomi iz dana u dan. Teško se nosite sa svim problemima koji su se nagomilali na vaša pleća. Danas ćete također biti izloženi tom stresu. Pokušajte baš danas riješiti one probleme koje možete. Nemojte dozvoliti da zbog vašeg ponosa trpi vaša duša i cijeli organizam.

 

 

RAK

Vi ste u zadnje vrijeme previše bezvoljni i premalo se borite za sebe i svoju sreću. Pustili ste da sve ide kako ide, pa kako bude. Upravo danas će vam doći do preokreta, jer ćete shvatiti da tako gubite sami sebe, a kad sami sebe izgubimo, teško se vraćamo na pravi put. Radite na sebi, već od danas. Imate mnogo razloga za sreću i borbu.

 

LAV

Vama će danas biti jedan od onih dana kada vam sve polazi za rukom. Ono što nazivamo “baksuz” vi ćete danas biti suprostnost toga. Već od jutra, osjećat ćete se naspavani i puni energije. Nećete osjećati umor i iscrpljenost. Danas je jedan od onih dana kada ste nasmijani i sretni, ali ne znate zašto. Iskoristite svoju energiju na nešto korisno.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2