Kroz ova 3 dana, jedan znak će morati ODLUČITI o svojoj LJUBAVNOJ SUDBINI i SREĆI!-

Kroz ova 3 dana, jedan znak će morati ODLUČITI o svojoj LJUBAVNOJ SUDBINI i SREĆI!-

22 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Obuzeti ste životnim problemima koji je previše i nemate se volje, a ni vremena posvetiti partneru i ljubavnom životu. Nemojte previše zapostavljati voljenu osobu, jer bi narednih dana mogla izbiti svađa iz istih razloga.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vaš ljubavni život nije onakav kakav biste željeli da budete i ne čini vas sretnim. Ulažete u ljubavni život, trudite se, ali bez željenih rezultata. Izgleda da postoji neki dublji problem. Možda da se narednih dana jednostavno posvetite samo sebi i budete sami.

 

 

BLIZANCI

Osjećate se dobro i poprilično sretno, a tako i zračite i djelujete na okolinu. Zato se nemojte začuditi ako narednih dana imati prilike za afere, ali i jednu ozbiljnu ljubavni vezu. Zračite, sijate i zavodite.

 

 

RAK

Osoba sa kojom ste nekada bili u vezi će poželjeti da opet bude dio vašeg života. Pronaći će načina kako da vas kontaktira, pozove na sastanak i pokuša ponovo zavesti. Zvijezde savjetuju da se ne vraćate u prošlost, jer se tamo nije ništa promijenilo.

 

 

LAV

Ovih dana sve bi moglo doći na svoje i svaka dilema bi mogla biti riješena i jasna. Ako niste sigurni u osjećaje jednog Jarca i ako ste u dilemi, kroz naredna tri dana sve će biti jasnije. Moguće je da  ćete blistati od sreće, ali isto tako moguće je da vam netko slomi srce.

 

 

DJEVICA

Ovo će biti dani kada će vam najviše goditi samoća i vrijeme provedeno sa samim sobom. To neće biti problem ako ste slobodni, no ako ste u vezi, ipak pripazite da previše ne zapostavite voljenu osobu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2