U NAREDNA 3 DANA: Ovan razočaran, Raku će biti stresno, Škorpija riješava probleme, a evo što i OSTALE zodijake čeka!-/

U NAREDNA 3 DANA: Ovan razočaran, Raku će biti stresno, Škorpija riješava probleme, a evo što i OSTALE zodijake čeka!-/

22 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Previše očekujete od naredna tri dana, točnije od vikenda. Upravo iz tog razloga postoji velika mogućnost da na kraju ostanete razočarani, jer dani vikenda neće ispuniti vaša očekivanja. Slobodni pripadnici znak bi vrlo lako mogli započeti vezu. Dok oni u vezi će se odlučiti na tajne veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Petak će biti naporan i prilično stresan sa kroničnim nedostakom vremena za sve. U danima vikenda imat ćete priliku posvetiti se sebi i odmoru. No, zbog užurbanog života, zanemarili ste neke drage osobe. Posvetite i njima dio svog vremena i pokažite im da su vam bitni, jer jesu.

 

 

BLIZANCI

Naredna tri dana za vas bi mogla biti veoma zanimljiva. Velike su vjerojatnosti da vam jedan Lav prizna svoje emocije koje već neko vrijeme ima za vas. Na vaše iznenađenje, nećete znati što reći i kako reagirati. No, prije nego date svoj odgovor, budite posve sigurni u ono što želite.

 

 

RAK

Petak će vam biti stresan, ali ni dani vikenda neće biti bolji. Ljubavni život vam stvara problem, a najgore je što ne znate zapravo što vaša voljena misli i želi. Otvorite karte i povedite jedan iskren i otvoren razgovor da se zna kako stvari stoje.

 

 

LAV

Naporna sedmica je iza vas, a kako stvari stoje, i u naredna tri dana vas čeka jako puno obaveza i posla. No, potreban vam je odmor i svakako barem jedan dan vikenda posvetite isključivo sebi i stvarima koje vas vesele.

 

 

DJEVICA

Previše ste okupirani poslom, kao i problemima, te ste pri tome zaboravili na sebe i svoje želje. To će vam u danima vikenda postati i više nego jasno. Zapostavili ste mnoge odnose, no iskoristite dane pred vama i posvetite se prijateljima ili nekim članovima obitelji, te provedite ugodne trenutke.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2