DNEVNI HOROSKOP za 24. Jun: Jedan znak mora shvatiti da griješi – što prije, to bolje, inače će snosit posljedice!-

DNEVNI HOROSKOP za 24. Jun: Jedan znak mora shvatiti da griješi – što prije, to bolje, inače će snosit posljedice!-

22 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Dan svakako neće pogodovati za donošenje nekih bitnih odluka. Sve što možete ostavite za neki drugi dan. Također ako ćete potpisivati neke bitne dokumente ili ugovore, dva puta čitajte ili jednostavno i to ostavite za neki drugi dan. S poslovne strane također stres, što zbog odnosa sa nekim radnim kolegama i zbog lošeg stava nadređenih koji će se ponašati u stilu ponižavanja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Dan pred vama bi bilo najbolje kada bi se mogao prespavati u cijelosti, ali nažalost ne može. Sve čega se dohvatite, jednostavno vam neće polaziti za rukom. Također ne potpisujte nikakve ugovore ako ćete ih imati. Tijekom cijelog dana budite oprezni i pažljivi

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Što se tiče poslovne strane, vaše zalaganja kroz protekli period će vaši nadređeni primjetiti i nagraditi. Može biti da vas čeka unaprijeđenje ili povišica plaće. Osim toga, dan bi vam mogao donijeti susret sa jednom osobom koju niste neko vrijeme vidjeli. Susret bi mogao biti zanimljiv i ugodan.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Dan će vam biti prilično težak, posebno kada je poslovni plan u pitanju. S ni malo lakoće nećete obavljati svoje radne obaveze i sve će vam predstavljati određeni problem. Osim toga nećete biti raspoloženi za bilo kakvu vrstu komunikacije i povlačit ćete se u redove gdje ćete komunikaciju moći izbjeći ili ju svesti na minimum.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Dan pred vama biti će povoljan na svakom planu. U danu ispred vas, moći ćete ostvariti neke svoje planove i ideje. Stvari će se i narednih dana početi odvijati u vašu korist. Ostatak dana donijet će vam dosta slobodnog vremena koje ćete provesti druženjem sa vama dragim ljudima.

 

Nastavak na idućoj stranici… (2)

Stranice: 1 2