LJUBAVNI HOROSKOP za 24. Jun: OVOM ZNAKU će jedan posve običan susret, uljepšati dan, a možda i cijeli život!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 24. Jun: OVOM ZNAKU će jedan posve običan susret, uljepšati dan, a možda i cijeli život!-

22 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Toliko se prošlost uvukla u vas i vaše misli da imate potrebu svako malo i pred partnerom spomenuti neke osobe iz svoje prošlosti sa kojom ste bili u vezi. Okrenite uloge pa samo zamislite da li bi vama tako nešto smetalo u toj situaciji!?

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Dan će vam započeti klasično kao i svaki drugi. Međutim, u toku dana povest ćete razgovor sa partnerom oko nekih stvari na koje nećete imati isto mišljenje. Moguće su svađe i rasprave. Zato jednostavno odgodite dogovore i odluke za neki drugi dan. Danas nije dan za odluke.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Zvijezde su na vašoj strani i pred vama će biti jedan divan i skladan ljubavni dan. Bit ćete raspoloženi za razne aktivnosti sa partnerom. Najveći dio dana provest ćete skupa u vrlo lijepo atmosferi. Uživajte…

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Zbog poslovnih obaveza svijesno ili nesvijesno zanemarujete sve drage ljude u svome životu, a u toj priči je neizostavan i vaš partner. Za ljubav i partnera bi uvijek trebali naći vrijeme ako ne već za neke druge osobe. Posvećujte partneru više pažnje i pokažite mu da je i on dio vašeg života.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Između vas i vašeg partnera nastupila je neka tišina i zavladala prilična udaljenost. Partner vam se polako počinje približavati ali vi to kao da ne primjećujete ili primjećujete, ali ignorirate. Pokažite i vi malo dobre volje, posebno jer je vaš partner bio onaj koji je napravio prvi korak.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2