DNEVNI HOROSKOP za 23. Jun: Riba mora zaboraviti na PONOS, Ovan će biti SRETAN, Blizanci NEĆE,a jedan znak će imati priliku za LJUBAV!-

DNEVNI HOROSKOP za 23. Jun: Riba mora zaboraviti na PONOS, Ovan će biti SRETAN, Blizanci NEĆE,a jedan znak će imati priliku za LJUBAV!-

21 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Dan će biti kao stvoren za vas… Konačno! Da, konačno jer vam u zadnje vrijeme sreća i nije nešto naklonjena. Prštat ćete od zadovoljstva i pozitive i to bez nekog posebnog razloga. Kažu da sreća privlači sreću, stoga, očekujte i lijepe situacije i događaje koji će još više pojačati vašu sreću.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Ne sputavajte sami sebe. Ono što želite reći –  recite. Ono što želite napraviti – napravite. Ne zamarajte se time što će tko reći ili misliti o tome. Izađite iz takve sjene. Malo više samopouzdanja vam ne bi škodilo.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Danas nije jedan od onih dana koji bi svakome poželjeli. Jednostavno ona vrsta dana koji treba što prije završiti. Možete očekivati svašta. Što manje započinjete nečega, tim bolje, jer i najjednostavnije stvari bi se mogle zakomplicirati.  Svakako budite oprezniji.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Dan će vam od samog jutra krenuti naopako. Previše vas posla i obaveza čeka. Nećete stići na sve strane, kao ni pozavršavati sve poslove i obaveze. Ostavit ćete za druge dane, iako još ni neke stare niste riješili. Osim toga, vrlo lako bi se mogli sukobiti sa vašim poznanikom.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

U vaš život uplovit će netko s kim ste nekada imali ljubavnu vezu. Taj netko će vas kontaktirati i predložiti da se sastanete. Moguća će biti ponovna ljubavna veza ukoliko vi to budete htjeli.

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Naći ćete se u situaciji u kojoj će vam trebati hrabrosti da bi napravili korak dalje. Vama često nedostaje hrabrosti i ne upuštate se previše u rizične situacije i zato najviše i stojite u mjestu. Na vama je koliko ćete imati hrabrosti i koliko ćete biti spremni preuzeti rizik.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2