LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Jun: Jedan znak će imati susret s jednom osobom, a taj susret bi mu mogao promijeniti cijeli život!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Jun: Jedan znak će imati susret s jednom osobom, a taj susret bi mu mogao promijeniti cijeli život!-

21 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Kaos vam je u glavi i više ne znate što se sa vama dešava. U zadnje vrijeme često mislite na svoju bivšu ljubav. Prošlost se uvukla u vas i jednostavno vam ne da mira. Postoji mogućnost da se danas odlučite kontaktirati bivšu ljubav. No imajte na umu da ta osoba možda više nije sama i da bi mogli izazvati probleme.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Danas ćete imati susret sa prošlošću. Sasvim slučajno srest ćete osobu sa kojom ste nekada bili u ljubavnoj vezi. Vaš susret potaknut će neke emocije za koje ste mislili da više ne postoje. Narednih dana bit ćete pod dojmom današnjeg susreta, a bivšeg partnera nećete moći izbaciti iz misli.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Danas će biti vaš sretan dan bilo da ste u vezi ili slobodni. Primit ćete poziv koji dugo iščekujete i kojemu ste se potajno nadali. Danas vam ništa neće moći pokvariti sreću i raspoloženje.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Danas ćete se osjećati usamljeno, vjerojatno kao nikada. Da ne bi potpuno potonuli, provedite dan izvan kuće i družite se sa dragim ljudima. Bolje ćete se osjećati nego da ste zatvoreni u 4 zida prepušteni sebi, svojim mislima i svojoj usamljenosti.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Dan će vam biti monoton, a ljubav se neće ni nazirati. No, to vas ne zabrinjava trenutno previše jer vam godi vaša samoća i kad vrijeme provodite sami sa sobom. Trenutno niste ni raspoloženi da imate partnera. Ako ste u vezi, pred vama je lijep i skladan ljubavni dan.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2