OVAJ znak će se mnogo KAJATI, a jedan će shvatiti da povratka ljubavi nema! Saznajte što i vaš znak čeka do kraja sedmice!-/

OVAJ znak će se mnogo KAJATI, a jedan će shvatiti da povratka ljubavi nema! Saznajte što i vaš znak čeka do kraja sedmice!-/

20 lipnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Jedno razočaranje sa početka tjedna brzo ćete zaboraviti. To razočaranje vezano je za vaš posao, ali razvoj situacije ide vama na ruku. Tako ćete do kraja sedmice doživjeti obrat situacije i sve će krenuti u vašu korist. Zaslužili ste to, jer ste marljivi i pedantni u svom poslu, pa ćete biti i nagrađeni za to.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Uvijek je pravo vrijeme za pravi poso i pravu zaradu. Vama se otvara prilika zaraditi nešto novaca krajem sedmice, pa bi bilo pametno to i iskoristiti. Jer novaca nikad dovoljno, zar ne?! Prilika kao ova koju ćete dobiti ne dobiva se često pa se potrudite iskoristiti je na najbolji način.

 

 

BLIZANCI

Lijepi trenutci su pred vama. Ljubavni život u usponu nakon perioda stagnacije pa iskoristite ovo vrijeme da partnera oraspoložite i da zajedno uživate. Posao će vam i dalje predstavljati pravu muku, ali bliži se vikend, pa će biti mnogo lakše, barem do početka sljedeće sedmice.

 

 

RAK

Sljedećih dana do kraja sedmice doći ćete u priliku da ostvarite jednu svoju želju koju želite već dugo vremena. To neće biti ništa veliko ni toliko posebno, ali će vama biti jako bitno i bit ćete jako sretni i zadovoljni zbog toga. Toliko malo je potrebno za sreću, zar ne?!

 

 

LAV

Emocije su jako oružje ali u pametnim rukama. Pazite kako se ophodite sa najbližima jer niste svjesni kako ih lako možete povrijediti nekim svojim postupcima. Ne uzimajte sve olako i zdravo za gotovo, vaši najmiliji imaju osjećaje kao i vi pa uvažite to i poštujte i njih i njihove osjećaje.

 

DJEVICA

Vjerojatno ćete razočarati neke svoje kolege sa posla jednim svojim postupkom, pa ćete se truditi iskupiti se za to. Vikend je najbolje vrijeme da u prijateljskom okružju riješite nesuglasice sa kolegama i uz to se dobro provedete. Pokušajte to i sve će sjesti na svoje mjesto.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2