STIŽU DANI PUNI BURE – raskidi, slomljena srca, izdaja, ALI rađa se i jedna NOVA LJUBAV!-/

STIŽU DANI PUNI BURE – raskidi, slomljena srca, izdaja, ALI rađa se i jedna NOVA LJUBAV!-/

21 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Najljepše stvari u životu dogode se onda kada se najmanje tome nadamo. Uprvo bi dani do kraja sedmice mogli vama biti takvi. Vaša ljubavna situacija bi se tokom narednih dana mogla potpuno promijeniti, naravno da bolje. Možemo reći da su pred vama dani uživanja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ljubav je teško kontrolirati, a još teže “narediti” da se voli ili da se prestane voljeti. Imate duboke osjećaje prema jednoj osobi i iako vam je jasno da vam ta ljubav nije uzvraćena, ipak se nadate čudu. Krenite dalje, ta osoba vam neće uzvratiti ljubavlju.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni život neće biti u znaku nekih većih promjena,ali ni u skladu sa vašim očekivanjima. Zato je najbolje da što manje očekujete da izbjegnete eventualna razočaranja. Fokusirajte se na neke druge stvari ili posao i pričekajte neko bolje vrijeme za ljubav.

 

 

RAK

Poljuljano vam je samopouzdanje i više niste sigurni u partnerovu ljubav. Što više tražite neke dokaze ljubavi, tim više ste uvjereni da vašem partneru više nije dovoljno stalo do vas. Karte pokazuju da to zaista nije tako i da vas partner naprosto obožava.

 

 

LAV

Ako želite da se vaša ljubavna situacija promijeni, morat ćete djelovati i napraviti korak dalje. Ne čekajte da se desi čudo, jer neće se desiti. Skupite hrabrosti i jasno recite osobi koja vam je srcu što i kako želite. Karte kažu da i ta osoba isto osjeća prema vama, ali čeka na vaš sljedeći potez.

 

 

DJEVICA

Karte pokazuju da je pred vama idealno vrijeme za ljubav, odnosno dani do kraja sedmice. Sve ono što očekujete i želite, postoje velike šanse da vam se sve i ostvari. Jednoj osobi je veoma stalo do vas, a gesta te osobe će vas potpuno iznenaditi. Pozitivno.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2