LJUBAVNI HOROSKOP za 21. Jun: – Netko će imati pravi ROMANTIČAN DAN, a netko saznati TEŠKU i BOLNU ISTINU!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 21. Jun: – Netko će imati pravi ROMANTIČAN DAN, a netko saznati TEŠKU i BOLNU ISTINU!-

20 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Najčešće ste vi ta osoba koja popušta kada je ljubavni odnos u pitanju i vaš partner. U danu ispred vas doći će do nategnute situacije u kojoj ćete vi popustiti da se ne razvije u svađu.

 

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Vi ste upoznati sa informacijom da se jednoj osobi veoma sviđate i da gaji određene jake emocije prema vama. Ta osoba će postati nametljivija nego što je. Savjetujemo da budete jasniji i precizniji u svome ponašanju i stavu prema toj osobi, jer vjerojatno šaljete krive signale.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Vaša ljubomora će danas isplivati na površinu. Vaš partner nešto će napraviti ili reći što će u vama izazvati bujicu negativnih emocija i ljubomore. Takvo ponašanje samo negativno djeluje na vašeg partnera, jer vam ne daje apsolutno nikakve razloge za ljubomoru.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Kraj sebe imati nekoga tko vas zaista voli, cijeni i poštuje. No međutim, vi vučete određene stvari iz prošlosti koje vas povremeno sputavaju da se u potpunosti prepustite i u potpunosti vjerujete. Vaša voljena osoba je toga svijesna.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Polažaj planeta danas je naglašen na ljubav kada je vaš horoskopski znak u pitanju. Danas je vaš dan za ljubav i možete očekivati da ćete u danu ispred vas maksimalno ljubavi dobiti, a i dati. Osim toga, idealno je vrijeme za riješavanje nesuglasica koje niste uspjeli riješiti do sada.

 

Nastavak na idućoj stranici (2)

Stranice: 1 2